ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Χτύπησε το, αν τολμάς!

    Untitled-1 copy
    Σε συνέχεια του προηγούμενου δημοσιεύματος μας, θα σας παρουσιάσουμε το επόμενο TOP 14 των πιο δημοφιλούς τατουάζ που γίνονται, και την σημασία αυτών! Αν δεν έχετε δει το πρώτο μέρος, δείτε το εδώ.
     
      
    rose-tattoo-2

    Τριαντάφυλλο Τατουάζ

    Είναι το πιο δημοφιλές λουλούδι που χρησιμοποιείται σε τατουάζ . Με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα, που έχει ιστορικά συνδεθεί με το αίμα και τη ζωή. Στην μυθολογία για τους αρχαίους Έλληνες, τα πρώτα κόκκινα τριαντάφυλλα έγιναν κόκκινα από το αίμα του Άδωνη, εραστή της θεάς Αφροδίτης όταν τον σκότωσε ο Άρης μέσα στη ζήλια του. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα σήμερα χαρίζονται ως ένδειξη αγάπης και ομορφιάς. Συχνά το τατουάζ τριαντάφυλλο εμφανίζετε μόνο του ενώ άλλες φορές είναι στολισμένο με φύλλα, το κοτσάνι και τα αγκάθια του. Τα χρώματα του τριαντάφυλλου έχουν το δικό τους συμβολισμό: ροζ για τη χάρη και την ευγένεια, λευκό για την αγνότητα και την αθωότητα, κίτρινο για τη φιλία, και ακόμη και το μαύρο για το θάνατο. Είναι το σύμβολο του τατουάζ που είναι συνώνυμο με την ομορφιά, βαθιά αγάπη και τελικά τη ζωή.
     
     
       

     
      

    blue butterfly tattoo

    Πεταλούδα Τατουάζ

    Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που γίνονται σήμερα,  μόνο από γυναίκες. Οι πεταλούδες  είναι συμβολικά πλάσματα σε πολλούς πολιτισμούς. Στην Ιαπωνία ένα ζευγάρι πεταλούδων συμβολίζει  την οικογενειακή ευτυχία. Για τους Αζτέκους  η πεταλούδα υπήρξε το σύμβολο του φωτός και της φωτιάς, αλλά και της ψυχής των νεκρών πολεμιστών. Για τους Χριστιανούς ήταν σύμβολο της Ανάστασης. Με την πάροδο του χρόνου, η πεταλούδα  αντιπροσωπεύει όχι μόνο την ομορφιά αλλά και την εφήμερη φύση της ομορφιάς και μάλιστα όλης της ζωής.
     
     
      

       
      

    Cool-Tattoo-Designs-Koi-Tattoos

    Ψάρι Τατουάζ

    Είναι  ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα Ιαπωνικά σύμβολα τατουάζ μια ομορφιά που διαψεύδει την συμβολική σημασία της. Σε εικόνες τατουάζ, ειδικά σε συνδυασμό με τρεχούμενο νερό, συμβολίζει : το θάρρος, την ικανότητα να επιτύχει κάποιος υψηλούς στόχους, και την υπερνίκηση των δυσκολιών της ζωής.

     
      

       
      

    bird-tattoo-10

    Πουλί Τατουάζ

    Συμβολίζει , μια προστασία, η οποία είναι πάντοτε παρούσα, και τη δύναμη.
      
      
      

       
       

    leopard_tattoo_by_thothflashpan

    Λεοπάρδαλη Τατουάζ

    Η λεοπάρδαλη συμβολίζει τον θρίαμβο και την κυριαρχία. Στην Αφρική, η λεοπάρδαλη θεωρήθηκε σύμβολο του θάρρους, της σκληρότητας, και των αδάμαστων ενστίκτων  και δεν υπάρχει βασιλική στολή  χωρίς ένα στολίδι από δέρμα λεοπάρδαλης. Στην αρχαία Αίγυπτο, οι ιερείς φορούσαν συνήθως  δέρμα από μια λεοπάρδαλη κατά τη διάρκεια ταφικών εθίμων, ιδιαίτερα το άνοιγμα του στόματος της λεοπάρδαλης συμβόλιζε τη συνέχιση της ζωής με τον θάνατο.
     
     
      

       
       

    Dolphin-Tattoo-2

    Δελφίνι Τατουάζ

    Το πιο έξυπνο θηλαστικό της θάλασσας .Για τους αρχαίους Έλληνες, τα δελφίνια ήταν σύμβολα  της σοφίας. Ο ίδιος ο Απόλλωνας κατά καιρούς είχε  πάρει τη μορφή  δελφινιού.  Θεωρείται μάλιστα καλός οιωνός για ένα πλοίο να θεαθούν δελφίνια στη διάρκεια του ταξιδιού του.
     
     
      

       
       

    IMG_0229_edited-1

    Yin Yang Τατουάζ

    Το αρχαίο κινέζικο σύμβολο που εκπροσωπεί  δυο αντίθετες δυνάμεις .Όλη η κινέζικη σκέψη και κοσμογονία είναι κλεισμένη σε αυτό το σύμβολο, η ζωή, ο θάνατος, ο φόβος, η δύναμη, το σκοτάδι, το φως. Το Γιν και το Γιάνγκ είναι οι δύο αντίθετοι και συμπληρωματικοί πόλοι της φύσης. Το Γιάνγκ είναι το άσπρο. Είναι αυτό που ευθύνεται για την κίνηση, την επιθετικότητα, την πρωτοβουλία, τη δημιουργικότητα, την αρσενική δύναμη, τα επιβεβαιωμένα συναισθήματα, τον Ουρανό, το φως, τη λαμπρότητα, τη φωτιά, την τόλμη, τα βουνά που διεισδύουν στον ουρανό, το θερμό, το σκληρό, το ζεστό.Το Γιν είναι το μαύρο. Είναι αυτό που ευθύνεται για το σκοτάδι, την παθητικότητα, την ακινησία, τη δεκτικότητα, το θηλυκό στοιχείο, την έλλειψη ζωής, τη σελήνη, τη νύχτα, το ψυχρό, τις κοιλάδες της φύσης που δέχονται και συντηρούν, προστατεύουν τη ζωή μέσα τους, τη μήτρα στα γυναικείο σώμα, τις σπηλιές, τα στάσιμα νερά, το αδύναμο, το απαλό, το υποχωρητικό, τα σκοτεινά και ύπουλα συναισθήματα. Γιν σημαίνει ''συννεφιασμένος, σκοτεινιασμένος.
       
       
      

       
       

    index.php-215437_0252-ncp

    Περιστέρι Τατουάζ

    Η χάρη και η ομορφιά του περιστεριού, σε συνδυασμό και με την καθαρότητα του είναι ένα αγαπημένο σύμβολο της αγάπης και τρυφερότητας από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα. Είναι σύμβολο Ειρήνης και ηρεμίας.
       
       
       

       
       

    wolf_tattoo_by_jinxiejinx13-d31qp4f

    Λύκος Τατουάζ

    Συνδέετε με το θάρρος, την ηγεσία, τη μοναξιά και την ίδια στιγμή την αγάπη για την οικογένεια. Ο λύκος συμβολίζει τον ηρωισμό. Οι λύκοι έχουν συσχετισθεί με την βιαιότητα και αγριότητα αλλά είναι και πολύ πιστά ζώα. Η οικογένεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους λύκους γι 'αυτό σήμερα οι λύκοι τατουάζ γίνονται συχνά ως ένα σύμβολο  αγάπης για την οικογένεια.
     
     
      

       
       

    IMG_1369

    Τριφύλλι Τατουάζ

    Αντιπροσωπεύει την καλή τύχη. Ο θρύλος του τριφυλλιού των τεσσάρων φύλλων  ξεκίνησε στην Ιρλανδία. Θεωρείτε σπάνιο το τετράφυλλο τριφύλλι και τυχερό. Η εύρεση ενός τέτοιου τριφυλλιού είναι σχεδόν αδύνατη.
     
     
     

      


      
    wheel-wings-big

    Τροχός με Φτερά Τατουάζ

    Συμβολίζει την κίνηση και την ταχύτητα . Είναι ένα είδος συμβόλου τατουάζ που έχει λιγότερο να κάνει με τις λεπτομέρειες της μηχανής, περισσότερο με πολύ λεπτομερές και ρεαλιστικό σχεδιασμό, που έχει να κάνει με την ελευθερία, την συντροφικότητα και έναν διαφορετικό τρόπο ζωής
     
     
       

        
       
     
    3D Scorpion tattoo

    Τατουάζ Σκορπιός

    Ο  Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.Εκπροσωπεί  τον αγώνα και την αντίσταση, την δυναμική αλλαγή, και μερικές φορές και την αντοχή και το θρίαμβο της ζωής. Πολλοί αρχαίοι  πολιτισμοί, πιστεύουν ότι οι πολεμιστές έχουν μετενσαρκωθεί κατά το  ήμισυ ως σκόρπιοι και μισοί άνθρωποι, έτσι ώστε να μπορούν να νικήσουν τους εχθρούς τους. Επιπλέον, ο σκορπιός πιστεύεται ότι είναι η αιτία για το θάνατο του Ωρίωνα, δεδομένου ότι είναι πλέον ορατό στους αστερισμούς. Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν, ο σκορπιός σημαίνει ζωή και το θάνατο, τη θεραπεία και τον πόνο.
     
     
       

        
       
     
    fairy-tattoo-12

    Τατουάζ Νεράιδα

    Νεράιδα αν και είναι ένα μυθικό πλάσμα,  η αγάπη για αυτή την υπέροχη μορφή είναι πανταχού παρούσα. Το τατουάζ νεράιδα σας δίνει μια εσωτερική δύναμη ότι τα καλά πνεύματα είναι μαζί σας και όλα θα έχουν σωστό τέλος.
     
     
       

        
       
     

    Τατουάζ Τίγρης

    Είναι  σύμβολο δύναμης, αγριότητας και των πολεμιστών. Στην Άπω Ανατολή, θεωρείται ο βασιλιάς όλων των ζώων. Το ζώο συνδέεται με το πάθος, την αγριότητα, τη δύναμη, τον αισθησιασμό, την ταχύτητα, την ομορφιά, το σφρίγος, την οργή, αλλά και τη σκληρότητα.
    Χτύπησε το, αν τολμάς!
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή