ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πως να φτιάξετε ένα κουμπάρα γουρουνάκι

    Piggy-Bank-Craft-Step16
     Κατασκευάζοντας  ένα κουμπάρα  γουρουνάκι μαζί με τα παιδιά είναι ένας τρόπος για διασκέδαση αλλά και για να μάθουν τα παιδιά από μικρά για την  εξοικονόμηση  των χρημάτων. Όταν τα παιδιά φτιάξουν το δικό τους κουμπάρα γουρουνάκι, αισθάνονται ένα συναίσθημα ιδιοκτησίας και αυτό είναι κάτι  το σημαντικό γι 'αυτά. Σας παρουσιάζουμε  βήμα προς βήμα πως να φτιάξετε ένα μοναδικό  κουμπάρα γουρουνάκι. 


    Υλικά:

    Piggy-Bank-Craft-Step1
    Μπαλόνι
    Αλεύρι
    Νερό
    Κουτί αυγών
    Ταινία
    Ψαλίδι
    Εφημερίδα
    Μπολ
    Μπογιές
    Πινέλο
    Σπρέι
    Μαρκαδόρους
    Σελοτέιπ

    Αρχή κατασκευής:

    Βήμα 1

    Piggy-Bank-Craft-Step2
    Φουσκώστε  το μπαλόνι σε ότι μέγεθος θέλετε να γίνει ο κουμπαράς  γουρουνάκι. Αν θέλετε ένα τεράστιο γουρουνάκι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μεγάλο μπαλόνι. Φυσικά, ένας μεγάλος κουμπαράς  γουρουνάκι  θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Κόψτε τα κομμάτια από το χαρτοκιβώτιο των  αυγών. Αυτά θα  τα  χρησιμοποιήσουμε για τα πόδια, τη  μύτη του κουμπαρά, και τα αυτιά.


    Βήμα 2

    Piggy-Bank-Craft-Step3
    Κολλήστε με σελοτέιπ  τα κομμάτια από το  κουτί  των αυγών  στο μπαλόνι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει στη σωστή θέση τα κομμάτια γιατί  είναι δύσκολο να αφαιρέσετε  το σελοτέιπ  χωρίς να σκάει το μπαλόνι.


    Βήμα 3

    Piggy-Bank-Craft-Step4
    Κόψτε αρκετές μικρές λωρίδες της εφημερίδας.


    Βήμα 4

    Piggy-Bank-Craft-Step5
    Κολλήστε την εφημερίδα  χρησιμοποιώντας αλεύρι και νερό. Θα πρέπει να είναι σχετικά πηκτό το μείγμα μας.

    Βήμα 5

    Piggy-Bank-Craft-Step6
    Τοποθετήστε τις λωρίδες στη μία πλευρά.

    Βήμα 6

    Piggy-Bank-Craft-Step7
    Γυρίστε το προς τα  πάνω για να  κάνετε και  την άλλη πλευρά. Το μπαλόνι  πρέπει να έχει  1-3 επιστρώσεις με φύλλα εφημερίδας.

    Βήμα 7

    Piggy-Bank-Craft-Step8
    Τώρα που οι εφημερίδες  έχουν τοποθετηθεί, αφήστε το μπαλόνι να στεγνώσει. Αν το κάνατε με  μόνο 1-2 στρώματα, θα πρέπει να είναι στεγνώσει σε 12-24 ώρες.

    Βήμα 8

    Piggy-Bank-Craft-Step9
    Όταν το μπαλόνι στεγνώσει θα μπορέσετε να του προσθέσετε  περισσότερες ταινίες από εφημερίδες.

    Βήμα 9

    Piggy-Bank-Craft-Step10
    Καλύψτε ολόκληρο το μπαλόνι με πάστα από αλεύρι και νερό και κολλήστε τις  λωρίδες από εφημερίδες. Αυτή τη φορά κάντε  3-6 στρώματα.

    Βήμα 10

    Piggy-Bank-Craft-Step11
    Αφήστε  το να στεγνώσει. Θα πρέπει να το αφήσετε να στεγνώσει για  περίπου 24 ώρες.


    Βήμα 11

    Piggy-Bank-Craft-Step12
    Αφού στεγνώσει κολλήστε  λωρίδες από την  εφημερίδα  στο μπαλόνι και πάλι. Αυτή τη φορά κολλήστε  6-12 στρώματα ή  και περισσότερα.

    Βήμα 12

    Piggy-Bank-Craft-Step13
    Αφήστε  το να στεγνώσει εντελώς.  Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες, επειδή είναι  παχιές οι στρώσεις.

    Βήμα 13

    Piggy-Bank-Craft-Step14
    Ζωγραφίστε το δικό σας  κουμπάρα γουρουνάκι ότι χρώμα θέλετε. Μπορείτε να ψεκάσετε με σπρέι  ασήμι όπως στην παραπάνω εικόνα και να  περιμένετε  να στεγνώσει. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε   κόκκινο ή ροζ σπρέι για να δώσετε χρώμα στο γουρουνάκι σας.

    Βήμα 14

    Piggy-Bank-Craft-Step15
    Μόλις στεγνώσει, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι για να σχεδιάσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μπορείτε αν  θέλετε να κάνετε διαφορά σχέδια και να και να τα  χρωματίσετε. 

    Βήμα 15

     Piggy-Bank-Craft-Step17
    Όταν  το χρώμα είναι στεγνό, ζωγραφιστέ τα χαρακτηριστικά με ένα μαρκαδόρο με λεπτή μύτη. Κόψτε με τη μύτη ενός μαχαιριού μια μικρή σχισμή στην κορυφή του κουμπάρα. Προσέξτε να μην κοπείτε! Η σχισμή πρέπει να είναι μικρή αρχικά και μπορούμε να το μεγαλώσουμε αργότερα, ενώ να τη μικρύνουμε είναι δύσκολο. Έχετε ολοκληρώσει τη κατασκευή του όμορφου  κουμπάρα  γουρουνάκι!  Αυτή η κατασκευή δεν πρόκειται ποτέ όταν πέσει να σπάσει και έτσι θα το έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλή σας επιτυχία!
    Πως να φτιάξετε ένα κουμπάρα γουρουνάκι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή