ΝΕΑ

    Ψητό μοσχάρι με φουντούκι

    10
    Μοσχαρίσιο κρέας με φουντούκια, μια γευστική και αρωματική  συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε!

     

    Υλικά:

    800 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο 
    1 κρεμμύδι
    500 γραμμάρια  γάλα 
    50 γραμμάρια  μπέικον
    80 γραμμάρια  φουντούκια
    30 γραμμάρια  βούτυρο
    1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
    Δενδρολίβανο, αλάτι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Δέστε το κομμάτι και πασπαλίστε το με αλάτι και  κάντε του μασάζ για 5  λεπτά, στη συνέχεια, δεστε το με σπάγκο με λίγο δεντρολίβανο.

    Βήμα 2

    2
    Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μια πρέζα αλάτι.

    Βήμα 3

    3
    Προσθέστε το κρέας και το μπέικον κομμένο σε κύβους και τηγανίστε μέχρι το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές .

    Βήμα 4

    4
    Τώρα προσθέστε 50 γραμμάρια τεμαχισμένα καρύδια και ρίχνουμε το κρασί.


    Βήμα 5

    5 6
    Καλύψτε το ψητό με το γάλα, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 35 με 40 λεπτά.

    Βήμα 6

    7
    Τώρα  κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες.

    Βήμα 7

    8
    Στη συνέχεια, τοποθετήστε φέτες σας σε μια πιατέλα.

    Βήμα 8

      9
    Πολτοποιήστε τη σάλτσα μέχρι να γίνει  κρεμώδης και καλύπτουμε   όλο το κρέας.

    Βήμα 9

    10
    Γαρνίρουμε με τα καβουρδισμένα φουντούκια και το  δεντρολίβανο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Ψητό μοσχάρι με φουντούκι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή