
Υλικά:
400 γραμμάρια ρεβίθια βρασμένα1 κουταλιά μουστάρδα
1 κρεμμύδι
1 αυγό
1 κουταλιά φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Πάρτε τα βρασμένα ρεβίθια τα στραγγίζουμε από το νερό και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2

Ψιλοκόψτε τα εν μέρει στη συνέχεια, προσθέστε το αυγό, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3

Χτυπάμε με ένα κουτάλι μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Βήμα 4

Με ένα καλούπι μπορείτε σχηματίσετε κάποια μπιφτέκια όπως στην παραπάνω εικόνα.
Βήμα 5

Περάστε τα μπιφτέκια από τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 6

Τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά σε λαδόκολλα.
Βήμα 7

Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήνουμε μπιφτέκια σας για περίπου δέκα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 8

Σερβίρετε τα μπιφτέκια σας και Καλή σας Όρεξη!