ΝΕΑ

    Ζυμαρικά με γέμιση

    10
    Ζυμαρικά με γέμιση στο φούρνο μια νόστιμη συνταγή για το γιορτινό σας τραπέζι. Απολαυστε τη!

    Υλικά:

    400 γραμμάρια ζυμαρικά 
    500 γραμμάρια  λουκάνικο
    250 γραμμάρια τυρί cottage
    250 γραμμάρια τυρί  μοτσαρέλα
    500 ml  σάλτσα ντομάτας
    30 γραμμάρια  παρμεζάνα
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Αλάτι
    Λευκό κρασί
    Λάδι
    1 αυγό

    Συνταγή:

    Βήμα 1


    1
    Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέστε το λουκάνικο σε κομμάτια.

    Βήμα 2

    2
    Ρίχνουμε το λευκό κρασί και στη συνέχεια, προσθέστε τον πολτό ντομάτας, το  αλάτι και  σκεπάζουμε με ένα καπάκι μαγειρεύουμε για 20 με  30 λεπτά.


    Βήμα 3

    3
    Βάζουμε τα ζυμαρικά  σε βραστό αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα  μετά από 10 λεπτά, τα βάζουμε να στεγνώσουν σε ένα καθαρό πανί.

    Βήμα 4

    4 5
    Βάλτε το  λουκάνικο με τη  σάλτσα σε ένα μπολ με το τυρί  ρικότα, τη μοτσαρέλα, το αυγό, το τυρί παρμεζάνα και το αλάτι και ανακατέψτε.

    Βήμα 5

    6
    Ρίχνουμε ένα στρώμα της σάλτσας στο κάτω μέρος ενός ταψιού.

    Βήμα 6

    7
    Γεμίστε τα ζυμαρικά και τοποθετήστε τα πλάι-πλάι.

    Βήμα 7

    8
    Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη σάλτσα και  με την τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.


    Βήμα 8

    9
    Αφαιρέστε τα από το ταψί.

    Βήμα 9

    10
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Ζυμαρικά με γέμιση
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή