ΝΕΑ

    Σαλάτα με κουνουπίδι

    7
    Μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για να συνοδεύσει το δείπνο σας!

    Υλικά:

    1 κουνουπίδι
    100 γραμμάρια αντίδι σγουρό
    1 πιπέρια κίτρινη
    150 γραμμάρια  πράσινες ελιές
    150 γραμμάρια τουρσί
    5 φιλέτα αντσούγιας
    Αλάτι, λάδι, ξύδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε  το κουνουπίδι, το πλένετε, το χωρίζετε σε μπουκετάκια και μαγειρέψτε στον  ατμό για 10 λεπτά.

    Βήμα 2

    2
    Μόλις γίνει, αφήστε να κρυώσει.

    Βήμα 3

    3
    Πάρτε τα πιο τρυφερά φύλλα από τα αντίδια, πλύνετε και τα βάζουμε σε μια  σαλατιέρα.

    Βήμα 4

    4
    Πλυντε τη πιπέρια και βγάλτε τους σπόρους, στη συνέχεια κόψτε σε ροδέλες.

    Βήμα 5

    5
    Προσθέστε  στο μπολ  το αντίδι, τη πιπέρια, τις ελιές,το   τουρσί και τα  φιλέτα αντσούγιας.

    Βήμα 6

    6
    Ανακατέψτε τη  σαλάτα,  ρίξτε αλάτι, ξύδι και στη συνέχεια το λάδι.

    Βήμα 7

    7
    Αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα. Καλή σας Όρεξη!
    Σαλάτα με κουνουπίδι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή