ΝΕΑ

    Κροκέτες με πέρκα

    8
    Οι κροκέτες ψαριού είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να τρώνε τα ψάρια  τα παιδιά. Θα χρησιμοποιήσουμε   την πέρκα, αλλά κάθε φιλέτο ψαριού της επιλογής σας  θα είναι μια χαρά, θα προσθέσουμε  πατάτα, αβγά, λίγο τυρί παρμεζάνα, αλάτι και μαϊντανό. Αν θέλετε το φαγητό σας να είναι ποιο υγιεινό μπορείτε να το ψήσετε  στο φούρνο στους  180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.


    Υλικά:

    500 γραμμάρια  φιλέτο πέρκας
    1 πατάτα
    2 αυγά
    1 κουταλιά τυρί  παρμεζάνα
    Μαϊντανό, αλάτι
    Φρυγανιά, ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Βράζουμε μια πατάτα με το δέρμα και το κόβουμε σε κύβους, στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μπολ  το φιλέτο ψαριού και τη καθαρισμένη πατάτα και  με ένα μπλέντερ  ψιλοκόψτε τα πάντα.

    Βήμα 2

    3 4
    Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το  ψιλοκομμένο μαϊντανό, το αλάτι και τη  παρμεζάνα και να αρχίζουμε  να ζυμώνουμε.

    Βήμα 3

    5
    Με το μείγμα σχηματίζουμε  μπάλες.

    Βήμα 4

    6
    Στη συνέχεια, τα περνάμε από τη φρυγανιά.

    Βήμα 5

    7
    Τηγανίζουμε  μέχρι να ροδίσουν.

    Βήμα 6

    8
    Σερβίρετε το φαγητό ζεστό. Καλή σας Όρεξη!
    Κροκέτες με πέρκα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή