ΝΕΑ

    Λαχανοντολμάδες με λουκάνικο

    12
    Μια νέα συνταγή με λαχανοντολμαδες όπου στη γέμιση τους χρησιμοποιήσαμε λουκάνικο και καπνιστό τυρί. Δοκιμάστε τη και θα τη λατρέψετε!

    Υλικά:

    6 φύλλα από λάχανο
    200 γραμμάρια  λουκάνικο
    100 γραμμάρια καπνιστό τυρί
    1 αυγό
    2 κουταλιές  παρμεζάνα
    1/2 φλιτζάνι  άσπρο κρασί
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Λιώνουμε το λουκάνικο και μαγειρέυουμε  σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε μέσα και το λευκό κρασί.


    Βήμα  2

    2
    Όταν  ροδίσουν καλά τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε ένα αυγό, μια κουταλιά της σούπας τυρί παρμεζάνα και ανακατεύουμε.


    Βήμα 3

    3
    Πλένουμε τα  φύλλα από το  λάχανο μας και τα  αφήνουμε  ένα - ένα κάθε φορά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό.

    Βήμα 4

    4
    Τα βγάζουμε και  τα βάζουμε σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε  τα να στεγνώσουν.


    Βήμα 5

    5
    Πάρτε ένα φύλλο από το  λάχανο, βάζουμε  στο κέντρο του μια κουταλιά της σούπας από τη  γέμιση.


    Βήμα 6

    6
    Προσθέστε μερικά κομμάτια από  το καπνιστό τυρί.

    Βήμα 7

    7 8
    Τα τυλίγουμε και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.

    Βήμα 8

    9
    Καλύψτε τους λαχανοντολμάδες με  βούτυρο.

    Βήμα 9

    10
    Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.

    Βήμα 10

    11
    Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο  για περίπου 20 λεπτά.

    Βήμα 11

    12
    Σερβίρετε ζεστό. Καλή σας Όρεξη!
    Λαχανοντολμάδες με λουκάνικο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή