ΝΕΑ

    Κεφτεδακια

     

    7

    Νόστιμα σπιτικά κεφτεδακια που θα δελεάσουν  μικρούς και μεγάλους.

    Υλικά:


    500 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς

    4 φέτες  λευκό ψωμί

    100 ml  γάλα

    2 κουταλιές παρμεζάνα

    2 αυγά

    Μαϊντανός

    Αλάτι, πιπέρι, λάδι

    Φρυγανιά τριμμένη

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1

    Σε ένα μπολ  βάζουμε τον κιμά,  τη φρυγανιά  μουσκεμένη  σε γάλα,  τα αυγά,το  τυρί παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και  το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

     

    Βήμα 2

    2

    Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε  ένα ομοιογενές μείγμα.

     

    Βήμα 3

    3

    Με ελαφρώς υγρά χέρια, περνούμε  μείγμα και  φτιάχνουμε τα κεφτεδακια.

     

    Βήμα 4

    4
    Στη συνέχεια τα περνάμε στη φρυγανιά.

     

    Βήμα 5

    5 6
    Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε καυτό λάδι από όλες τις πλευρές.

     

    Βήμα 6

    7
    Σερβίρετε τα κεφτεδάκια ζεστά. Καλή σας Όρεξη!

    Κεφτεδακια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή