Νόστιμα σπιτικά κεφτεδακια που θα δελεάσουν μικρούς και μεγάλους.
Υλικά:
500 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
4 φέτες λευκό ψωμί
100 ml γάλα
2 κουταλιές παρμεζάνα
2 αυγά
Μαϊντανός
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Φρυγανιά τριμμένη
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, τη φρυγανιά μουσκεμένη σε γάλα, τα αυγά,το τυρί παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βήμα 2
Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 3
Με ελαφρώς υγρά χέρια, περνούμε μείγμα και φτιάχνουμε τα κεφτεδακια.
Βήμα 4
Στη συνέχεια τα περνάμε στη φρυγανιά.
Βήμα 5
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια σε καυτό λάδι από όλες τις πλευρές.