ΝΕΑ

    Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας

    9
    Τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο  μπορείτε να προετοιμάσετε  τα κεφτεδάκια σας  στο σπίτι, το κρέας είναι μαλακό και η σάλτσα νόστιμη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν σάλτσα για  τα ζυμαρικά.

    Υλικά:

    500 γραμμάρια μοσχαρίσιο  κιμά
    4 φέτες λευκό ψωμί
    100 ml  γάλα
    2 κουταλιές  τυρί
    2 αυγά
    1 λίτρο  σάλτσα ντομάτας
    Μαϊντανός,  βασιλικός, αλάτι,  πιπέρι,  λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Μαλακώστε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μπολ με το γάλα.

    Βήμα 2

    2
    Συμπιέστε το ψωμί  και ανακατέψτε με το κιμά, τα αυγά, το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι και  το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

    Βήμα 3

    3
    Ανακατεύουμε καλά  όλα τα υλικά   μεταξύ τους.

    Βήμα 4

    4
    Σχηματίζουμε  τα κεφτεδάκια και τοποθετήστε τα  σε ένα πιάτο, στη συνέχεια, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν  στο ψυγείο για 30 λεπτά.


    Βήμα 5

    5 6
    Μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια σε μια κατσαρόλα  με  ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές.

    Βήμα 6

    7
    Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας  και  το βασιλικό.

    Βήμα 7

    8
    Μαγειρεύουμε τα κεφτεδάκια στη σάλτσα για περίπου 40 λεπτά.

    Βήμα 8

    9
    Σερβίρετε  τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και Καλή σας Όρεξη!
    Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή