ΝΕΑ

    Λαβράκι με πορτοκαλί

    5
    Το λαβράκι με πορτοκαλί  είναι μια ιδέα να προετοιμάσετε το λαβράκι σας με διαφορετικό τρόπο..

    Υλικά:

    2 λαβράκια
    1  πορτοκαλί
    1 σκελίδα  σκόρδο
    10  μαύρες ελιές
    Μαϊντανό
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίζουμε και πλένουμε το λαβράκι,   στην κοιλιά του προσθέτουμε  αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

    Βήμα 2

    2
    Πλένουμε και κόβουμε ένα πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε  τρεις φέτες πορτοκαλιού στην κοιλιά του κάθε ψαριού.

    Βήμα 3

    3
    Βάλτε τα λαβράκια  σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και λίγο ελαιόλαδο.

    Βήμα 4

    4
    Συμπληρώνεται με   μαύρες ελιές, μαϊντανό, μια σκελίδα σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο.

    Βήμα 5

    5
    Στη συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Μετά το χρόνο μαγειρέματος, βγάλτε  τα  ψημένα  λαβράκια, πάρτε ένα δίσκο και σερβίρετε τα ψάρια με ελαιόλαδο και λίγο χυμό πορτοκαλιού. Καλή σας Όρεξη!
    Λαβράκι με πορτοκαλί
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή