ΝΕΑ

    Μοσχαρίσια γεμιστά σουβλάκια

    09
    Η συνταγή είναι πολύ νόστιμη και αρκετά απλή, περιέχει μοσχαρίσιο τεμαχισμένο κρέας γεμιστό με ψίχουλα ψωμιού και  κομμάτια  τυριού.

    Υλικά:

    500 γραμμάρια  λεπτές φέτες βόειο κρέας
    100 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού
    1 σκελίδα  σκόρδο
    30 γραμμάρια τριμμένο   τυρί
    200 γραμμάρια  τυρί προβολόνε
    Μαϊντανός
    Αλάτι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    01
    Τοποθετούμε  μαζί  το ψωμί ή φρυγανιά με το τυρί, το μαϊντανό, το αλάτι και τη  σκελίδα σκόρδο.

    Βήμα 2

    02
    Ανοίγουμε τις λεπτές φέτες και τις αλείφουμε  με λίγο λάδι, βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού  από το μείγμα στο κέντρο  και ένα κομμάτι τυρί.

    Βήμα 3

    03
    Τυλίξτε το κρέας και προσπαθήστε  να κλείσετε  τις άκρες.

    Βήμα 4

    04
    Στη συνέχεια τοποθετήστε 5 ρολά ανά σουβλάκι.

    Βήμα 5

    05
    Αλείψτε  τις μπριζόλες με λάδι.

    Βήμα 6

    06
    Στη συνέχεια να περάστε τα στο μείγμα του ψωμιού αρτοποιίας και από  τις  δυο πλευρές.

    Βήμα 7

    07 08
    Τοποθετήστε τα σουβλάκια μας στο ταψί με λίγο λάδι για ποιο υγιεινό μαγείρεμα ή στο τηγάνι και ψήνουμε και από τις δυο πλευρές.

    Βήμα 8

    09
    Σερβίρετε το φαγητό ζεστό. Καλή σας Όρεξη!
    Μοσχαρίσια γεμιστά σουβλάκια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή