Η συνταγή για ομελέτα με ασπράδια αυγών είναι μια ελαφριά ομελέτα και πολύ νόστιμη. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε λαχανικά, κολοκυθάκια, μια χούφτα σπανάκι ή μια μικρή κολοκύθα. Απολαυστε τη!
Υλικά:
4 ασπράδια αυγών2 κουταλιές παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας μυρωδικά
2 κουταλιές ψιλοκομμένα καρότα
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Βάλτε τα ασπράδια των αυγών σε ένα μπολ και χτυπήστε τα με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το τυρί παρμεζάνα, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τα λαχανικά ψιλοκομμένα.
Βήμα 3
Ανακατέψτε τα όλα μαζί.
Βήμα 4
Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, ρίξτε στη συνέχεια την ομελέτα.
Βήμα 5
Διπλώστε τη και μαγειρέψτε την για μερικά λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!