ΝΕΑ

    Λεύκη ομελέτα

    6
    Η συνταγή για ομελέτα με  ασπράδια αυγών είναι μια ελαφριά ομελέτα και πολύ νόστιμη. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε λαχανικά, κολοκυθάκια, μια χούφτα σπανάκι ή μια μικρή κολοκύθα. Απολαυστε τη!


    Υλικά:

    4 ασπράδια αυγών
    2 κουταλιές παρμεζάνα
    1 κουταλιά της σούπας μυρωδικά
    2 κουταλιές ψιλοκομμένα καρότα
    Αλάτι, πιπέρι, λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βάλτε τα ασπράδια των αυγών σε ένα μπολ και χτυπήστε τα  με ένα πιρούνι.


    Βήμα 2

    2
    Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το τυρί παρμεζάνα, τα  ψιλοκομμένα μυρωδικά και τα  λαχανικά ψιλοκομμένα.


    Βήμα 3

    3
    Ανακατέψτε τα όλα μαζί.

    Βήμα 4

    4
    Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, ρίξτε στη συνέχεια την ομελέτα.

    Βήμα 5

     5
    Διπλώστε τη και  μαγειρέψτε την  για μερικά λεπτά.

    Βήμα 6

    6
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Λεύκη ομελέτα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή