ΝΕΑ

    Αλμυρή πίτα με ρύζι

    10
    Σας παραθέτουμε  τη συνταγή της ημέρας  και σας ευχόμαστε να έχετε ένα Καλό Σαββατοκύριακο! 

     

    Υλικά:

    350 γραμμάρια  ρύζι
    300 γραμμάρια  κιμά
    200 γραμμάρια  από μανιτάρια
    300 γραμμάρια  τυρί  μοτσαρέλα
    50 γραμμάρια  παρμεζάνα
    500 ml πελτέ  ντομάτας
    1 αυγό
    1 κρεμμύδι
    Ψίχουλα ψωμιού
    Βούτυρο
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με το λάδι, προσθέτουμε τον κιμά και τα τηγανίζουμε.

    Βήμα 2

    2
    Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι, το πιπέρι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας.

    Βήμα 3

    3
    Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε  για μισή ώρα.

    Βήμα 4

    4
    Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε το ρύζι  σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε.

    Βήμα 5

    5
    Βάλτε το ρύζι σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα με το κιμά και τα μανιτάρια.

    Βήμα 6

    6
    Ανακατέψτε, προσθέστε το  αυγό, την παρμεζάνα και τη  μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους.

    Βήμα 7

    7
    Ανακατέψτε καλά.

    Βήμα 8

    8
    Ρίχνουμε το μείγμα  σε ένα ταψί με στρωμένη με λαδόκολλα.

    Βήμα 9

    9
    Καλύψτε με ένα στρώμα φρυγανιάς και κομματάκια βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.



    11
    Αφαιρέστε από το ταψί και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Αλμυρή πίτα με ρύζι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή