ΝΕΑ

    Cheesecake με μoύρα

    10
    Cheesecake με μούρα,  απολαύσετε  ένα γλυκό με τυρί κρέμα που δημιουργεί ένα νόστιμο συνδυασμό γεύσεων. Πρωτότυπο γλυκό  με ελαφριά γεύση.

     

    Υλικά:

    250 γραμμάρια  μπισκότα
    100 γραμμάρια  βούτυρο
    500 γραμμάρια τυρί φιλαδέλφειας
    100 ml  φρέσκια κρέμα
    200 γραμμάρια  ζάχαρη
    3 αυγά
    1 κουταλάκι  εσάνς βανίλιας
    1/2 λεμόνι
    125 γραμμάρια  μούρα

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Κόβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το λιωμένο βούτυρο.

    Βήμα 2

    2
    Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη στο ψυγείο για να σφίξει για 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    3
    Βάλτε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, 1 κουταλιά βανίλια, το χυμό του λεμονιού,  το ξύσμα λεμονιού, το τυρί  Φιλαδέλφεια και την κρέμα γάλακτος.


    Βήμα 4

    4
    Ανακατεύουμε τη  κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρουμε μια λεία και ομοιογενή κρέμα.

    Βήμα 5

    5
    Πάρτε πίσω τη βάση από το ψυγείο και απλώστε τη κρέμα στην επιφάνειά του.

    Βήμα 6

    6 7
    Πάρτε 100 γραμμάρια μούρα  και απλώστε τα διάσπαρτα σε όλη την επιφάνεια (εάν δεν είναι  αρκετά γλυκά, τα αφήνουμε να ψηθούν με 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ζάχαρη άχνη).


    Βήμα 7

    8
    Καλύψτε με την υπόλοιπη  κρέμα, ισοπέδωσε όσο το δυνατόν περισσότερο στη συνέχεια βάλτε το cheesecake στο φούρνο προθερμασμένο στους 160 βαθμούς και ψήνουμε για μία ώρα.


    Βήμα 8

    9
    Βγάλτε από το φούρνο και πριν από την αφαίρεση από το καλούπι,  αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 3 ώρες.

    Βήμα 9

    11
    Στη συνέχεια, μεταφέρετε το  σε μια πιατέλα και γαρνίρετε με φρέσκα βατόμουρα και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Cheesecake με μoύρα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή