ΝΕΑ

    Γεμιστή πίτα

    10
    Η γεμιστή πίτα τηγανίζεται στο τηγάνι 10 λεπτά. Η γέμιση περιέχει ζαμπόν και καπνιστό τυρί εμπλουτισμένο  με  αγκινάρες.  Εάν έχετε καλεσμένους, και ξαφνικά θα πρέπει να ετοιμάσετε κάτι νόστιμο για δείπνο ή φαντάζεστε κάτι σαν μια πίτσα την τελευταία στιγμή, αυτή είναι η συνταγή για σας.


    Υλικά:

    300 γραμμάρια  αλεύρι
    150 γραμμάρια νερό
    6 γραμμάρια  μαγιά  
    1 κουταλιά ελαιόλαδο
    1 πρέζα  ζάχαρη
    6 γραμμάρια αλάτι

    Για τη γέμιση:


    100 γραμμάρια καπνιστό τυρί
    100 γραμμάρια ζαμπόν
    200 γραμμάρια αγκινάρες σε λάδι


    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Βάλτε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακιά.

    Βήμα 2

    3
    Χωρίστε σε 2 μέρη.

    Βήμα 3

    4
    Απλώστε τη πρώτη ζύμη.

    Βήμα 4

    5
    Στρώνουμε  το  ζαμπόν, το τυρί και τις  αγκινάρες.

    Βήμα 5

    6
    Στρώστε με την υπόλοιπη ζύμη  και σφραγίστε τις άκρες καλά.

    Βήμα 6

    7
    Ζεσταίνουμε λίγο  ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, στη συνέχεια, τοποθετούμε τι πίτα μας στο τηγάνι και  κλείστε  με ένα καπάκι.

    Βήμα 7

    8
    Μετά από 5 λεπτά, γυρίστε τη πίτα, καλύψτε με το καπάκι  και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.

    Βήμα 8

    9
    Σερβίρετε  τη πίτα  σας και να απολαύσετε το γεύμα σας. Καλή σας Όρεξη!
    Γεμιστή πίτα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή