ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πεσκανδρίτσα με λεμόνι και τζίντζερ

    7
    Τα κομμάτια πεσκανδρίτσας με λεμόνι και τζίντζερ είναι πολύ απλή συνταγή  έτσι ώστε η φρεσκάδα του ψαριού να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Σας εύχομαι μια γλυκιά μέρα.

    Υλικα:

    800 γραμμαρια  πεσκανδρίτσα
    1 κουταλιά  αλεύρι
    1 κουταλιά  τριμμένη φρυγανιά
    1 λεμόνι
    1 κουταλάκι  τζίντζερ
    Λάδι
    Αλάτι

    Συνταγη:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε την πεσκαντρίτσα και τη κόβουμε σε κύβους αρκετά μεγάλους.

    Βήμα 2

    2
    Ανακατευουμε το  αλεύρι μαζί με τη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, το ψιλοκομμένο τζίντζερ και το αλάτι.

    Βήμα 3

    3
    Μετακινήστε τα κομμάτια της πεσκανδρίτσας στο μειγμα.

    Βήμα 4

    4
    Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο με τα φύλλα λεμονιού σε μια κατσαρόλα.

    Βήμα 5

    5
    Αφαιρεστε  τα φύλλα και προσθέτουμε τα κομμάτια της πεσκανδρίτσας.

    Βήμα 6

    6
    Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές, στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρεύουμε περίπου δέκα λεπτά με ένα καπάκι.

    Βήμα 7

    7
    Όταν ψηθεί, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού πάνω από το ψάρι και σερβίρετε. Καλη σας Ορεξη!
    Πεσκανδρίτσα με λεμόνι και τζίντζερ
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή