ΝΕΑ

    Ντοματάκια καραμελωμένα στο φούρνο

    5
    Ντοματίνια, καρυκευμένα  με τη ζάχαρη, το λάδι, το αλάτι και τα βότανα,  καραμελωμένα στο φούρνο, σερβίρονται ως γαρνιτούρα ή ως σάλτσα για ζυμαρικά, το  ψωμί και  με σκόρδο, πεντανόστιμα!.


    Υλικα:

    250 γραμμάρια  καφέ ζάχαρη
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Βότανα
    Αλάτι,πιπέρι, λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Πλένουμε καλά   τις ντομάτες.

    Βήμα 2

    2
    Κόψτε τα στη μέση και απλώστε τα σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα βάζοντας την κομμένη πλευρά προς τα επάνω.

    Βήμα 3

    3
    Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, ψιλοκομμένα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι και  λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

    Βήμα 4

    4
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για μια ώρα και  μισή.

    Βήμα 5

    5 
    Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν το σερβίρισμα, ως ορεκτικό ή συνοδευτικό πιάτο, ή να τα χρησιμοποιήσετε  στα ζυμαρικά. Καλή σας Όρεξη!
    Ντοματάκια καραμελωμένα στο φούρνο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή