ΝΕΑ

    Ζυμαρικά με σολομό και αμύγδαλα

    5
    Τα ζυμαρικά με σολομό,  αμύγδαλα και  λεμόνι είναι ένα απλό πιάτο, φρέσκο και λεπτό σε γεύση, ο συνδυασμός των γεύσεων όπως ο σολομός, λεμόνι και αμύγδαλα θα φέρει στο τραπέζι ένα πιάτο νόστιμο. Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    280 γραμμάρια ζυμαρικά
    300 γραμμάρια  σολομό
    20 γραμμάρια  αμύγδαλα
    1 λεμόνι
    1 κουταλιά της σούπας  βούτυρο
    Ελαιόλαδο
    Σχοινόπρασο,  αλάτι


    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Αφαιρέστε την πέτσα από το φιλέτο σολομού και στη συνέχεια το κόβουμε σε κύβους .

    Βήμα 2

    2
    Ζεστάνετε το βούτυρο και το λάδι στο τηγάνι, στη συνέχεια, προσθέστε το σολομό σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά.

    Βήμα 3

    3
    Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τα τεμαχισμένα αμύγδαλα, ανακατεύουμε.

    Βήμα 4

    4
    Βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό, στραγγίστε  τα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμύδια και σοτάρετε μερικά λεπτά για να δέσει η σάλτσα


    5
    Σερβίρετε τα ζυμαρικά με σολομό, τα αμύγδαλα και το  λεμόνι και γαρνίρετε με αμύγδαλα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Καλή σας Όρεξη!
    Ζυμαρικά με σολομό και αμύγδαλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή