ΝΕΑ

    Μπουκιές πέρκας με ελιές και κάπαρη


    7
    Καλημέρα σε όλους, σήμερα μπορώ να σας δώσω τη συνταγή για μπουκιές πέρκας  με ελιές και κάπαρη, ένα απλό πιάτο, γρήγορο και νόστιμο!

     

    Υλικά:

    600 γραμμάρια   πέρκα
    50 γραμμάρια  πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
    1 κουταλιά κάπαρη
    6 λιαστές ντομάτες
    1 φλιτζάνι από λευκό κρασί,
    Ελαιόλαδο, αλεύρι, αλάτι


    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Κόψτε τα φιλέτα ψαριού σε κύβους

    Βήμα 2

    2
    Περάστε τα από  ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.

    Βήμα 3

    3
    Ετοιμάστε ένα μπολ με τη  κάπαρη, τη λιαστή ντομάτα και τις  ψιλοκομμένες  πράσινες ελιές.

    Βήμα 4

    4
    Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού.

    Βήμα 5

    5
    Ρίχνουμε το λευκό κρασί, στη συνέχεια, προσθέστε την κάπαρη, τις ελιές και τις ντομάτες.

    Βήμα 6

    6
    Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά.

    7
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Μπουκιές πέρκας  με ελιές και κάπαρη
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή