ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πίτες κολοκύθας

    7
    Οι πίτες κολοκύθας είναι ένα απλό ορεκτικό έχει παρασκευαστεί σε ατομικές μερίδες και σερβίρεται με ένα fondue τυριών και τρούφα! Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    500 γραμμάρια κολοκύθα
    50 ml κρέμα γάλακτος
    30 γραμμάρια   τυρί παρμεζάνα
    2 αυγά
    1 φλιτζάνι από  ζωμό
    Ελαιόλαδο
    100 γραμμάρια  γάλα
    Τρούφα  σε νιφάδες

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    8 1 
    Πλένουμε την κολοκύθα και τη  κόβουμε σε κύβους.

    Βήμα 2

    2
    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, στη συνέχεια, προσθέστε την κολοκύθα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια καλύψτε το με το ζωμό.

     

    Βήμα 3

    3 4
    Μαγειρεύουμε για περίπου είκοσι λεπτά, ή μέχρι την κολοκύθα να είναι μαλάκια. Πολτοποιήστε την κολοκύθα μέχρι να έχετε ένα πουρέ τότε αφού κρυώσει προσθέτουμε το αυγό, τη κρέμα γάλακτος, το  τυρί παρμεζάνα και το αλάτι.

    Βήμα 4

     5 6
    Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα είναι ομοιογενές, εάν επρόκειτο να είναι πολύ υγρά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά.Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένα  muffin, τότε ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.


    Βήμα 5

    7
    Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, το τυρί με το γάλα στη συνέχεια να αναστρέψετε τις  πίτες κολοκύθας στα πιάτα, βάλτε  λίγο μείγμα από το γάλα με το τυρί σε κάθε πίτα και προσθέστε  τη τρούφα. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Πίτες κολοκύθας
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή