ΝΕΑ

    Ομελέτα με μπέικον και τυρί


    6
    Ομελέτα με μπέικον και τυρί, δοκιμάστε τη!

    Υλικά:

    4 αυγά
    2 κουταλιές της σούπας  γάλα
    20 γραμμάρια  τυρί παρμεζάνα
    70 γραμμάρια  από μπέικον
    100 γραμμάρια τυρί  προβολόνε
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    uova
    Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το τυρί παρμεζάνα, αλάτι και το  πιπέρι.

    Βήμα 2

    uova2
    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε τις φέτες μπέικον.

    Βήμα 3

    3
    Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, το φυστικοβούτυρο και  ρίχνουμε το αυγό.

    Βήμα 4

    4
    Όταν η ομελέτα αρχίζει να γίνετε στρώνετε τις φέτες του μπέικον και τις  φέτες προβολόνε στο κέντρο της  ομελέτας.

    Βήμα 5

    5
    Διπλώστε, χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, τις δύο πλευρές προς το κέντρο της ομελέτας  και μαγειρέψτε μέχρι το τυρί να αρχίσει να λιώνει.

    Βήμα 6

    6
    Σερβίρετε  σε ένα πιάτο, το κόβουμε στη μέση και σερβίρετε :) Καλή σας Όρεξη!
    Ομελέτα με  μπέικον και τυρί
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή