ΝΕΑ

    Παπαρδέλες με κάστανα και μπέικον

    7
    Παπαρδέλες με κάστανα και μπέικον είναι ένα φθινόπωρο πιάτο, σερβίρεται με ένα ποτήρι κρασί,  η γλυκύτητα από τα κάστανα κάνει  μια ωραία αντίθεση με το αλμυρό μπέικον.

     

    Υλικά:

    300 γραμμάρια  Παπαρδέλες
    250  γραμμάρια  κάστανα βρασμένα 
    150  γραμμάρια  μπέικον
    1/2 κρεμμύδι
    25 γραμμάρια  βούτυρο
    Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Παρμεζάνα τυρί

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Κόψτε τα βραστά κάστανα σε μικρά κομμάτια.

     

    Βήμα 2

    2
    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι και το βούτυρο.

    Βήμα 3

    3
    Τώρα προσθέστε τα κάστανα και μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια, και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.

    Βήμα 4

    4
    Ανακατέψτε, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

    Βήμα 5

    5 6
    Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στη συνέχεια στραγγίστε τα  και τα  ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτοντας λίγο  νερό. Προσθέστε την παρμεζάνα και σοτάρετε  για λίγα λεπτά.

    Βήμα 6

    7
    Σερβίρετε τα ζυμαρικά με κάστανα και μπέικον και Καλή σας Όρεξη!
    Παπαρδέλες με κάστανα και μπέικον
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή