ΝΕΑ

    Λεύκη πίτσα με ζαμπόν και μανιτάρια

    4
    Λεύκη πίτσα με ζαμπόν και μανιτάρια είναι μια ελαφριά πίτσα για όλες τις ώρες. Δοκιμάστε τη!

    Υλικά:

    300 γραμμάρια ζύμη πίτσας
    200 ml  κρέμα  γάλακτος
    100 γραμμάρια  ζαμπόν
    200 γραμμάρια μανιτάρια
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Αλάτι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    5
    Βάλτε  τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο και το αλάτι. Κόψτε το ζαμπόν σε λωρίδες.

    Βήμα 2

    6
    Ετοιμάστε τη ζύμη πίτσας , κάντε μια μπάλα με τη ζύμη και αφήστε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος  για 2 ώρες.

    Βήμα 3

    7 8
    Απλώστε  τη ζύμη σε πάχος περίπου 3 mm.

    Βήμα 4

     19
    Λαδώνουμε ένα ταψί και ανοίγουμε τη ζύμη για την πίτσα, που καλύπτει  όλη την επιφάνεια του. Καλύψτε με ένα στρώμα της κρέμας και ψήνουμε την πίτσα  στους 220 βαθμούς  σε προθερμασμένο φούρνο.

    Βήμα 5

    3 2
    Μόλις το στρώμα της κρέμας αρχίζει να χρυσαφιζει, τραβήξτε το ταψί από το φούρνο. Γαρνίρετε την πίτσα με ζαμπόν, μανιτάρια και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

    Βήμα 6

    4
    Ψήστε για άλλα 5 λεπτά. Κόβουμε τη πίτσα και Καλή σας Όρεξη!
    Λεύκη  πίτσα με ζαμπόν και μανιτάρια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή