ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Σπιτικά χοτ-ντογκ

    12
    Τα σπιτικά χοτ-ντογκ είναι μια νόστιμη συνταγή! Είναι μια ζύμη πίτσας εμπλουτισμένη  με τυρί παρμεζάνα, γεμιστή  με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα και τυριά, όλα τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο.

    Υλικά:

    500 γραμμάρια αλεύρι τύπου  00
    40 γραμμάρια  τυρί παρμεζάνα
    80 γραμμάρια  βούτυρο
    250 ml  γάλα
    1 κουταλάκι ζάχαρη
    1 κουταλάκι αλάτι
    15 γραμμάρια μαγιά
    12 λουκάνικα Φραγκφούρτης
    400 γραμμάρια  πατάτες
    50 γραμμάρια τυρί

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με τη ζάχαρη και τη  παρμεζάνα.Κάντε μια τρύπα  στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα τη  μαγιά διαλυμένη στο  γάλα σε θερμοκρασία δωματίου.


    Βήμα 2

    3
    Αρχίστε να ζυμώνετε, στη συνέχεια, προσθέστε το μαλακωμένο βούτυρο και το αλάτι.

    Βήμα 3

    4
    Συνεχίστε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

    Βήμα 4

    5
    Στη συνέχεια κάντε μια μπάλα και την  αφήνουμε να φουσκώσει για 2 ώρες στο φούρνο.

    Βήμα 5

    6
    Εν τω μεταξύ, τηγανίζουμε τις πατάτες στο ελαιόλαδο. 

    Βήμα 6

    7
    Τώρα Χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια.

    Βήμα 7

    8
    Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης. Τοποθετούμε  στο κέντρο  κάθε ζύμης  ένα λουκάνικο, 5 με 6 πατάτες  και ένα κομμάτι τυρί.

    Βήμα 8

    9
    Τυλίξτε  για να σχηματιστεί ένα μπουκέτο.

    Βήμα 9

    10
    Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί   καλυμμένο με λαδόκολλα και  τα αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα στο φούρνο.

    Βήμα 10

    11
    Βουρτσίστε τα  χοτ-ντογκ  με λίγο γάλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά.


    13
    Σερβίρετε το φαγητό ζεστό και Καλή σας Όρεξη!
    Σπιτικά χοτ-ντογκ
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή