ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Απαραίτητες κρίνονται οι απολυμάνσεις των κτιρίων από τα συνεργεία καθαρισμού.

    environmental-image

    Είναι γεγονός ότι οι απολυμάνσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα σε περίπτωση όπου στο κτίριο στεγάζονται εταιρείες με πολλούς εργαζομένους, είναι εξαιρετικά απαραίτητες για την υγιεινή εργασία τους.

    Ειδικά, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι οι μεγάλες εταιρείες καλούν τα συνεργεία καθαρισμού, τα οποία διαθέτουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να πραγματοποιήσουν απολυμάνσεις, κυρίως για την απομάκρυνση των εντόμων, τα οποία απειλούν την υγιεινή των εργαζομένων και φυσικά δυσκολεύουν την απόδοσή τους.

    Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι ειδικοί που εργάζονται σε συνεργεία καθαρισμού και αναλαμβάνουν απολυμάνσεις, για να πραγματοποιηθεί απολύμανση πρέπει:

    • Να έχει εντοπιστεί ο χώρος στον οποίο έχει παρατηρηθεί παρουσία του εντόμου, ή συγκεκριμένο σημείο στο οποίο γονιμοποιείται.
    • Να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο το χώρο.
    • Να χρησιμοποιούνται φάρμακα τα οποία είναι εγκεκριμένα και δεν έχουν βλαβερές συνέπειες στην υγεία των εργαζομένων.

    Αυτό που επισημαίνουν σε κάθε περίπτωση οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τις απολυμάνσεις, είτε αυτές πραγματοποιούνται σε κτίρια είτε σε κατοικίες, είναι ότι μετά την απολύμανση πρέπει να τηρούνται από εργαζόμενους και ενοίκους οι κανόνες υγιεινής.

    «Όσο πιο καθαρός είναι ο χώρος μας, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να εμφανιστούν και πάλι έντομα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επαγγελματίες της εταιρείας COWA, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα των απολυμάνσεων και πάντα οι εφαρμογές γίνονται με φάρμακα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και από την Ε.Ε. για χρήση σε ανθρώπινο περιβάλλον και από εξειδικευμένο προσωπικό που εκδίδει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

    Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας COWA, είναι πάντα στη διάθεσή σας έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τέλος της άνοιξης τους έμπειρους επαγγελματίες της εταιρείας και να απολυμάνετε το χώρο σας.

    Απαραίτητες κρίνονται οι απολυμάνσεις των κτιρίων από τα συνεργεία καθαρισμού.
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή