ΝΕΑ

    Αλμυρό ακορντεόν στρούντελ με λαχανικά

    10
    Ένα  ακορντεόν στρούντελ, η εναλλαγή των χρωμάτων  η γεύση των διαφόρων συστατικών κάνει αυτή τη συνταγή  πραγματικά μοναδική. Το βρήκα πολύ καλό και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει. Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    1 ρολό σφολιάτα
    2 κολοκυθάκια
    1 πατάτα
    100 γραμμαρίων ζαμπόν
    200 γραμμάρια  καπνιστό τυρί
    Ελαιόλαδο
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Γάλα

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Πλένουμε και κόβουμε σε φέτες  τα κολοκυθάκια.

    Βήμα 2

    2
    Τα τηγανίζουμε σε ένα καυτό τηγάνι.

    Βήμα 3

    3
    Βράζουμε τις πατάτες σε νερό για περίπου 30 λεπτά, στη συνέχεια τις καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρές φέτες.

    Βήμα 4

    4
    Μαγειρέψτε τις πατάτες με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

    Βήμα 5

    5
    Τοποθετούμε σε  ένα καλούπι. Ξεκινήστε προσθέτοντας εναλλάξ μια φέτα πατάτας, ζαμπόν, μια φέτα καπνιστό τυρί και τα κολοκυθάκια.


    Βήμα 6

    6
    Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν  όλα τα συστατικά.

    Βήμα 7

    7
    Στη συνέχεια, κλείστε τη γέμιση στη ζύμη, σφραγίζοντας  καλά. Βουρτσίστε το στρούντελ με λίγο γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.


    Βήμα 8

    8
    Μόλις είναι έτοιμο, αφήστε να κρυώσει.

    Βήμα 9

    9
    Στη συνέχεια τοποθετήστε  σε μια πιατέλα και σερβίρετε.


    10
    Καλή σας Όρεξη!
    Αλμυρό ακορντεόν στρούντελ  με λαχανικά
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή