ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Νυφικά και βραδινά φορέματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

    135086-41new

    Είτε είστε νύφη και είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας που την φαντάζεστε από μικρό κοριτσάκι, είτε είστε η καλύτερη φίλη της νύφης, άρα και κουμπάρα της, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είστε εκθαμβωτικές και λαμπερές σε αυτό το σημαντικό για τη ζωή σας γεγονός. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιλέξτε το κατάλληλο νυφικό αλλά και φορέματα για γάμο!

    Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε αρχικά είναι πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, αν δηλαδή θα είναι καλοκαιρινή ή χειμερινή περίοδο. Ξεκινώντας με το νυφικό, σας δίνουμε μερικές βασικές συμβουλές που καλό θα είναι να ακολουθήσετε πριν την τελική σας επιλογή:

      

    Μην βιαστείτε να επιλέξετε νυφικό.

    Γίνεται λόγος για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, οπότε πρέπει να είστε προικισμένες με υπομονή, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο και στο στιλ σας. Είναι γεγονός ότι αυτό που θα μείνει είναι οι φωτογραφίες, οπότε επιλέξτε ένα νυφικό που θα σας ταιριάζει «γάντι»!

    Εμείς για το φετινό καλοκαίρι, την καλύτερη εποχή για να διοργανώσετε το γάμο σας, σας προτείνουμε μακριά νυφικά με εντυπωσιακή πλάτη και με λεπτομέρειες από δαντέλα για τις πιο ρομαντικές νυφούλες. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να επιλέξετε εντυπωσιακά νυφικά μέσα από τη συλλογή της Helena Kyritsi.

    44464-Helena_Kyritsi39

    Κλικ για μεγέθυνση

       

    Θυμηθείτε ότι πρέπει το νυφικό σας να αρέσει και στον γαμπρό.

    Πολλές φορές οι νύφες υπερβάλλουν με τις επιλογές τους και διαλέγουν νυφικά που είναι πολύ μακριά από τις προτιμήσεις του γαμπρού. Ο γάμος είναι ένα παιχνίδι για δύο, οπότε πρέπει να επιλέξετε το νυφικό σας αναλογιζόμενες και τις προτιμήσεις του γαμπρού.

    Στη συλλογή νυφικών της Helena Kyritsi, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στιλ ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό για εσάς.

    44488-Helena_Kyritsi63

    Κλικ για μεγέθυνση

    Έπειτα, επειδή ο γάμος δεν είναι μόνο η ένωση δύο ερωτευμένων ανθρώπων αλλά και η δημιουργία δεσμών με τους κουμπάρους, οι οποίοι παραδοσιακά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ζευγαριού, τότε πρέπει μαζί με το νυφικό η κουμπάρα να επιλέξει και εκεινή το δικό της βραδινό φόρεμα...

    Αναλυτικότερα, πάλι πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ο τόπος και ο χρόνος που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Άλλο φόρεμα ταιριάζει σε ένα γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι σε ένα νησί και άλλο σε ένα γάμο που θα γίνει χειμερινό μήνα σε μια μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων.

    Αν είναι καλοκαίρι, εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε μακρινά και αέρινα βραδινά φορέματα για γάμο σε έντονα χρώματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε, εντυπωσιακές και λαμπερές...

    44534-vradina17

    Κλικ για μεγέθυνση

    Τα μαλλιά επιβάλλεται να είναι σε χαλαρό κότσο και φορέστε εντυπωσιακά κοσμήματα σε ethnic στιλ και φυσικά σανδάλι, εαν ο γάμος γίνεται σε νησί. Επιλέξτε το δικό σας βραδινό φόρεμα μέσα από τη μεγάλη συλλογή της Helena Kyritsi!

    44528-vradina11

    Κλικ για μεγέθυνση

    Αν πάλι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί χειμερινό μήνα, τότε ιδανική επιλογή είναι το μαύρο χρώμα, το μπλέ σκούρο ή το all time classic beige, που αναδεικνύει υπέροχα την επιδερμίδα. Σε οποιοδήποτε μήκος, μακρύ, κοντό ή midi θέλετε να είναι το βραδινό φόρεμα που θα φορέσετε, οι επιλογές από την συλλογή της Helena Kyritsi, είναι πολλές και εντυπωσιακές.

    139650-v2

    Κλικ για μεγέθυνση

    Νυφικά και βραδινά φορέματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή