ΝΕΑ

    Κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο

    12
    Κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο Η συνταγή είναι απλή και ελαφριά  αλλά  και νόστιμη!

    Υλικά:

    3 κολοκυθάκια
    100 γραμμάρια τόνου σε άλμη
    1 φέτα λευκό ψωμί
    1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
    1 κουταλιά μαύρες ελιές
    1 αυγό
    Μαϊντανός, σκόρδο, αλάτι, φρυγανιά.

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    21
    Πλύντε και κόψτε τα κολοκυθάκια, τα  κόβουμε στη μέση κατά μήκος και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά.

    Βήμα 2

    3 5
    Στραγγίστε τα κολοκυθάκια και αφήστε τα  να κρυώσουν, κατόπιν αδειάστε τα  με τη βοήθεια ενός καθαριστή. Αλατίζουμε  και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.


    Βήμα 3

    4 6
    Βάλτε τα μισά από τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον τόνο, κάπαρη και ψιλοκομμένο ελιές, λίγο μαϊντανό, μια φέτα ψωμί μουσκεμένη και το αλάτι και το αυγό.

    Βήμα 4

    7
    Ανακατέψτε το μίγμα καλά.

    Βήμα 5

    8 9
    Στη συνέχεια, γεμίστε τα  κολοκυθάκια με το μίγμα.

    Βήμα 6

    10
    Καλύψτε με τριμμένη φρυγανιά και λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς  για 20 λεπτά.

    11
    Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρετε τα  κολοκυθάκια γεμιστά  με τόνο.
    Καλή σας Όρεξη!
    Κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή