ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Relaxing playlist

    Image 001
    Ολοι έχουμε βρεθεί σε στιγμές οπου αποζητούμε λίγη χαλάρωση μετα μουσικής.
    Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

     Επιλέγουμε μια λίστα αναπαραγωγής είτε τυχαία λίστα απο τον αλγόριθμο του YouTube είτε ένα compilation απο μελωδίες οπου ορισμένοι χρήστες του YouTube έχουν επιμεληθεί.Ψάχνοντας μια τέτοια λίστα ,όταν βρισκόμουν στην Πάτρα και σπούδαζα ,έπεσα πάνω στον χρήστη με το ψευδώνυμο rafi:ki.

    Ο συγκεκριμένος χρήστης κάθε χρόνο απο το 2013 και μετά(τουλάχιστον απο το 2013 βρήκα να ξεκινά η συλλογή του) έφτιαξε ένα βίντεο compilation με διάφορα mixtapes απο instrumental beats.

    Τι είναι instrumental?Είναι ορχηστρική μουσική,δηλαδή χωρίς vocals να την συνοδεύουν,τα συγκεκριμένα κομμάτια ανήκουν στο ευρύ φάσμα της hip-hop μουσικής,όχι τα κοινότυπα beats αλλα φτιαγμένα με μεράκι και συνοδεία διαφόρων οργάνων και του beat να τα οδηγει,ορισμένα έχουν vocals αλλα δέν είναι φωνητικά κάποιου/κάποιας καλλιτέχνη είναι αυτούσια στην μουσική.

    Ο rafi:ki κάθε χρόνο συλλέγει διάφορες ενορχηστρώσεις απο το ευρύ φάσμα της hip-hop kai σε ταξιδέυει στα μονοπάτια της.

    Αμα λοιπόν ταξιδέυεις και θές να ηρεμήσεις ή διαβάζεις ή θές να δημιουργήσεις και θές μία πνευματικη ώθηση.Εφόσον σου αρέσει η συνοδεία της μουσικής οι λίστες του rafi:ki είναι αξιόλογες και σίγουρα δέ θα σε απογητεύσουν.Αφεθείτε στα ηνία της μελωδίας των κομματιών και ταξιδέψτε στε μέρη οπου η πίεση της καθημερινότητας δέν σας άφηνε να ανακαλύψετε.

    Παρακάτω παραθέτω ενα βίντεο-συλλογή,στο κανάλι του θα βρείτε  άλλες επιλογές .
    Καλό σας ταξίδι.

    Relaxing playlist
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή