ΝΕΑ

    Ζυμαρικα rigatoni με σπανάκι και καρύδια



    Μια εύκολη γρήγορη και νόστιμη συνταγή με ζυμαρικά, δοκιμάστε το συνδυασμό με σπανάκι και καρύδια που ταιριάζει τέλεια!



    Υλικά:
    250 γραμμάρια ζυμαρικά  rigatoni
    250 γραμμάρια  σπανακι
    300 ml  μπεσαμέλ
    60 γραμμάρια  καρύδια
    150 γραμμάρια  τυρί  μοτσαρέλα
    40 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
    1 κουταλάκι βούτυρο
    1 σκελίδα σκόρδο
     Αλάτι
    Μοσχοκάρυδο


    Συνταγη:
    Βήμα 1


    Μαγειρέψτε το  σπανάκι για δυο λεπτά, στη συνέχεια σοτάρετε το  σε ένα τηγάνι με βούτυρο και μια  σκελίδα σκόρδο στη συνέχεια κόψτε το σε ποιο μικρά κομμάτια.



    Βήμα 2
     Ετοιμάστε τη σάλτσα και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια και ανακατεύουμε προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι και  αρωματίζουμε με μια πρέζα μοσχοκάρυδο.

    Βήμα 3
     Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και  στραγγίξτε τα.

    Βήμα 4
     Βάλτε τα στο μπολ με τη μπεσαμέλ, στη συνέχεια προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι και τη μοτσαρέλα και ανακατέψτε.

    Βήμα 5



    Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ  και καλύψτε με  μπεσαμέλ και παρμεζάνα, τοποθετήστε τα στο φούρνο στους   200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε και σερβίρουμε.

    Καλη σας Ορεξη!

    Ζυμαρικα  rigatoni με σπανάκι και καρύδια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή