ΝΕΑ

    Φωλίτσες πιπεριάς με μπιφτέκια


    Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένα μοναδικό πιάτο και καλοκαιρινό, πολύχρωμο, νόστιμο και πολύ 
    εύκολο. Μπορείτε να το φτιάξετε  με κρέας, ρύζι ή γεμιστό με κουσκούς. Δοκιμάστε το!



    Υλικά:
    2 πιπεριές
    250 γραμμάρια κιμά μοσχου
    1 λουκάνικο
    70 γραμμάρια φέτα 
    1 κουταλιά της σούπας τυρί παρμεζάνα
    1 αυγό
    1 κουταλιά της σούπας ψίχουλα ψωμιού (προαιρετικό)
     Αλάτι
     Πιπέρι
     Ελαιόλαδο

    Συνταγη:
    Βήμα 1


    Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε στα μισά κατά μήκος τις καθαρίζουμε, αφαιρώντας το μίσχο κι τους σπόρους  και τις εσωτερικές λευκές πλευρές.

    Βήμα 2

    Αφαιρέστε το λουκάνικο από το εξωτερικό περίβλημα και τοποθετήστε το σε ένα μπολ μαζί με το κιμά, το αυγό, τη  παρμεζάνα, τη φέτα,  το αλάτι και το πιπέρι. Έχω προσθέσει επίσης τριμμένη φρυγανιά, αλλά μπορείτε να το παραλείψετε αν προτιμάτε μια υγρή γέμιση, ή μπορείτε να αρχίσετε να ζυμώνετε και να δείτε  στη συνέχεια αν θα προσθέσετε ή όχι.) 

    Βήμα 3

    Ανακατέψτε  και χρησιμοποιήστε το μείγμα  για να γεμίσετε τις πιπεριές όπως στην εικόνα.

    Βήμα 4

    Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ταψί με λαδόκολλα πασπαλίζετε με λίγο τυρί.

    Βήμα 5 

    Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180  βαθμούς.

    Βήμα 6

    Αφαιρέστε τις γεμιστές πιπεριές από το φούρνο, αφήστε τες  να ξεκουραστούν για 5-10 λεπτά και  σερβίρετε.
      Καλή σας Όρεξη!













    Φωλίτσες πιπεριάς με μπιφτέκια
    • Tίτλος : Φωλίτσες πιπεριάς με μπιφτέκια
    • Ημερομηνία :
    • Κατηγορίες :
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή