ΝΕΑ

    Γκουακαμόλε





    Το γκουακαμόλε ( ahuacato = αβοκάντο, είναι η διάσημη μεξικάνικη σάλτσα η προέλευση των οποίων χρονολογείται από τον Αζτέκων  εποχή. Σερβίρεται ως ορεκτικό
    συνοδευόμενο από  μαρμελάδες tortilla, αλλά και σε ψωμί ή σε πιάτα με κρέας ή ψάρι, αυτή η σάλτσα έχει εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες και καθιστώντας την στο σπίτι είναι πολύ εύκολη.






    Υλικά:
    1 αβοκάντο
    1/2 lime
     1 ντομάτα
     1 κρεμμύδι
     Σπόρους κύμινου
     Αλάτι

    Συνταγη:
    Βήμα 1 

     Κόψτε το αβοκάντο στο μισό και χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να αφαιρέσετε τον κεντρικό πυρήνα

    Βήμα 2

    Με τη βοήθεια ενός κουταλιού,αφαιρέστε όλο τον πολτό και το τοποθετήστε σε ένα μπολ μαζί με το χυμό lime,τους θρυμματισμένους σπόρους κύμινου.

    Βήμα 3
     Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι και ντομάτα Προσθέστε τα στο  αβοκάντο μαζί με μια πρέζα αλάτι και τρίψτε τα πάντα μέχρι μια ομαλή σάλτσα.


    Βήμα 4
     Στη συνέχεια βάλτε τη σάλτσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά,Η σάλτσα guacamole σας είναι έτοιμη να σερβιριστεί ως ορεκτικό μαζί με tacos
















    Γκουακαμόλε
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή