ΝΕΑ

    Ρολά Κοτόπουλου με Ζαμπόν


     Τα ρολά κοτόπουλου με  ζαμπόν είναι ιδανικά ως κύρια πιάτα για ένα οικογενειακό δείπνο, όπως συνήθως αγαπιούνται από ενήλικες και παιδιά, συνοδεύονται  με πατάτες φούρνου και πράσινη σαλάτα.



    Υλικά:


    300 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
    100 γραμμάρια ζαμπόν ή προσούτο
    100 γραμμάρια Φέτες τυριού
    40 γραμμάρια βουτύρο
    1/2 ποτήρι λευκό κρασί
    400 ml ζωμός κότας




    Συνταγη:
    Βήμα 1


    Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε φέτες και, στη συνέχεια, χτυπήστε τις φέτες  κρέατος, κάνοντάς
    τες  πιο λεπτές. Τοποθετήστε το ζαμπόν και μια φέτα τυριού σε κάθε φέτα του στήθους κοτόπουλου.


    Βήμα 2


    Τυλίξτε τα με οδοντογλυφίδες. Βάλτε  βούτυρο σε ένα μη αντικολλητικό  τηγάνι, αφού το βούτυρο λιώσει, βάλτε τα ρολά κοτόπουλου για δύο λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και  στη συνέχεια προσθέστε το λευκό κρασί.

    Βήμα 3


    Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και  καλύψτε  με το ζωμό κότας, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για είκοσι λεπτά. Σερβίρετε ζεστά τα ρολά κοτόπουλου με ένα πιάτο σαλάτας.




    Καλή σας Όρεξη!

    Ρολά Κοτόπουλου με Ζαμπόν
    • Tίτλος : Ρολά Κοτόπουλου με Ζαμπόν
    • Ημερομηνία :
    • Κατηγορίες :
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή