ΝΕΑ

    Ξιφίας με πράσινες ελιές και κάπαρη





    Ο  ξιφίας  με ελιές, κάπαρη και κουκουνάρια είναι μια  από τις αγαπημένες μου συνταγές για  να απολαύσω αυτό το ψάρι.  Εάν προετοιμάζετε συνήθως τον ξιφία  ψημένο στη σχάρα και ψάχνετε για μια νέα συνταγή, εδώ είναι η δική μου για σας! Καλή Εβδομάδα  με αυτή τη νόστιμη συνταγή!




    Υλικά:
    3 φέτες ξιφία
    12 ντοματίνια
    1 κρεμμύδι
     Ελαιόλαδο
    40 γραμμάρια  πράσινες  ελιές
     Κάπαρη
     Αλάτι
     Κουκουνάρια
    Λευκό Κρασί

    Συνταγη:
    Βήμα 1

    Κόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε  σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι  με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε  τα ντοματίνια.



    Βήμα 2


    Ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές, τη κάπαρη και το θυμάρι, προσθέστε  το αλάτι και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε τον ξιφία τον προσθέτουμε και αυτόν.

    Βήμα 3


    Ανακατέψτε ελαφρά τη σάλτσα και μαγειρέψτε περίπου 5 λεπτά και προσθέστε  το κρασί. Γυρίστε τις φέτες  από την άλλη πλευρά.


    Βήμα 4


     Εν τω μεταξύ ζεστάνετε  τα κουκουνάρια σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε τα στη συνταγή μας  και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά ακόμα.



    Ο ξιφίας σας  είναι έτοιμος να σερβιριστεί! Καλή σας Όρεξη!


    Ξιφίας με πράσινες ελιές και κάπαρη
    • Tίτλος : Ξιφίας με πράσινες ελιές και κάπαρη
    • Ημερομηνία :
    • Κατηγορίες :
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή