ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  Τα νέα 7 θαύματα του κόσμου

  Jaju-Island-1-600x450
  Jeju Island: Αυτό το νησί είναι ένα φοβερό δώρο της φύσης. Είναι ένα όμορφο νησί της Νότιας Κορέας.Η δημιουργία, από τη φύση είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους και πολύ εκπληκτική.Εδώ μπορείτε να δείτε τα 7 θαύματα της φύσης.Δείτε και θα καταλάβετε…

  Dead-Sea
  Νεκρά Θάλασσα:Αυτή είναι μια επικίνδυνη θάλασσα που το αλάτι που χωρίζει το σύνορο του Ισραήλ και των Φιλισταίων, βρίσκεται οκτώ φορές σε ποσότητα περισσότερο από μια κανονική  θάλασσα. Έτσι κολυμβητές που δεν ξέρουν και τόσο καλό κολύμπι  επιπλέουν λόγο τις υψηλής  περιεκτικότητας  του αλατιού.

  Great-Barrier-Reef-600x399 
  Great Barrier Reef:Είναι μια καταπληκτική παραλία στην θάλασσα της Αυστραλίας.Αυτό το καταπληκτικό σημείο βρίσκεται στο πολύ μικρό νησί της Uplon Cay.

  Limestone-karsts-600x450 
  Ασβεστόλιθος karsts:Μπορείτε να φανταστείτε χιλιάδες νησιά και πέτρες από ασβεστόλιθο μέσα σε έναν  ποταμό αυτές βρίσκονται  στο Βιετνάμ.

  Puerto-Princesa-Subterranean-River-600x400 
  Υπόγειος  ποταμός Puerto Princesa:Αυτό το όμορφο και καταπληκτικό ποτάμι ρέει στις  Φιλιππίνες. Είναι 8,2 χιλιόμετρα μήκος και ρέει μέσα από μια σπηλιά πριν από την είσοδο της Νότιας Θάλασσας της Κίνας. Αυτό το θαυμαστό σπήλαιο έχει υψηλούς θαλάμους και υφολογικές σχηματισμούς.

  Sundarbans-delta-600x356 
  Sundarbans :Αυτό το πράσινο και ευχάριστο δάσος βρίσκεται κοντά στον ποταμό Γάγγης. Είναι το μεγαλύτερο δάσος. Εδώ μπορείτε να δείτε τις τίγρεις και άλλα ζώα.

  Valley-of-Nahr-al-Kalb-at-Beirut1-600x398
  Κρυσταλλικά ασβεστολιθικά σπήλαια:Αυτά τα εκπληκτικά σπήλαια βρίσκονται στην πανέμορφη κοιλάδα του Nahr al Kalb στη Βηρυτό. Οι σπηλιές έχουν γίνει με φυσικό τρόπο με τη ροή του νερού.
  Τα νέα 7 θαύματα του κόσμου
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή