ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  Τα δέκα γρηγορότερα ζώα

  fastest-animals-in-the-world01
  Ο γατόπαρδος (acinonyx jubatus) είναι μια  μεγάλου μεγέθους  γάτα που κατάγεται από την Αφρική. Ο γατόπαρδος επιτυγχάνει  την  μεγαλύτερη ταχύτητα στην γη, από κάθε άλλο  ζώο  έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0 έως πάνω από 100 km / h σε τρία δευτερόλεπτα.

  fastest-animals-in-the-world02
  Η Antelope Pronghorn  που η ταχύτητα της  είναι απαραίτητη για να ξεφύγει από τα αρπακτικά ζώα. Αυτό το ζώο είναι σε θέση να τρέξει σε μεγάλες  ταχύτητες περισσότερο από τα τσιτάχ λόγω των
  μεγαλύτερων πνευμόνων και  καρδιάς που διαθέτει.

  fastest-animals-in-the-world03
  Wildebeest  είναι φυτοφάγα και αγαπημένο φαγητό όλων των σαρκοφάγων στην άγρια φύση. Είναι μεγάλα και  σπάνια χωρίζονται από το κοπάδι τους έχουν δυνατά πόδια που μπορούν να σκοτώσουν λιοντάρι η  γατόπαρδο.

  fastest-animals-in-the-world04
  Το λιοντάρι (Panthera leo)είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες γάτες το γένος πάνθηρα.Κάποια αρσενικά  υπερβαίνουν  τα 250 κιλά,σε βάρος, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα  μετά την τίγρη.

  1201191
  Γαζέλες  βρίσκονται κυρίως στην Τανζανία και την Κένυα, και υπάρχει ένας μικρός πληθυσμός στο νότιο Σουδάν. Αποτελούνται από  κοπάδια.Είναι ειδικοί  στα άλματα με φοβερές προσγειώσεις .


  fastest-animals-in-the-world06
  Το αμερικανικό άλογο Quarter είναι μια φυλή αλόγων που διαπρέπει .Η ικανότητά του  να ξεπερνά άλλες φυλές  αλόγων σε αγώνες το καθιστά μοναδικό. Είναι η πιο δημοφιλής φυλή στις Ηνωμένες Πολιτείες .

  fastest-animals-in-the-world07
  Το ελάφι η (Cervus canadensis) είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδη ελαφιών στον κόσμο και ένα από τα μεγαλύτερα χερσαία θηλαστικά στη Βόρεια Αμερική και Ανατολική Ασία. Βρίσκονται σε δάση και βιότοπους, τρέφονται με χόρτα, και  φύλλα. Αν και κατάγονται από την Βόρεια Αμερική και την Ανατολική Ασία, έχουν προσαρμοστεί καλά σε χώρες όπου έχουν εισαχθεί, όπως η Αργεντινή, η Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

  fastest-animals-in-the-world09
  Ο Λύκος Pictus  είναι ένα μεγάλο ζώο και  βρίσκεται μόνο στην Αφρική.Ονομάζεται άγριο σκυλί,η  το σκυλί του κυνηγιού.

  fastest-animals-in-the-world08
  Κογιότ η Coyotes θα φάνε σχεδόν οτιδήποτε  ζωικής ή φυτικής προέλευσης τρέφονται με μικρά τρωκτικά ή κουνέλια. Κάνουν τα κρησφύγετα τους  στο έδαφος.

  fastest-animals-in-the-world10
  Η γκρίζα αλεπού  διακρίνεται από τα περισσότερα  σαρκοφάγα από  το σταχτί χρώμα. Η ικανότητα της να αναρριχάται στα δέντρα την καθιστούν μοναδική
  Τα δέκα γρηγορότερα ζώα
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή