ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  Τα 10 τοπ τατουάζ και οι ερμηνείες τους

  mezztatoo
  Όλοι μας έχουμε δει ή έχουμε κάνει κατά καιρούς διάφορα τατουάζ, άλλοτε παράξενα, και άλλοτε συνηθισμένα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως τι μπορεί να σημαίνει το καθένα τους ; Δείτε τις ερμηνείες των 10 πιο συνηθισμένων τατουάζ, και επιλέξτε ίσως αυτό που θα κάνετε την επόμενη φορά! :)
      
     
  momhearttattoo
  Καρδιά με τη μαμά
       
  Τι είναι αυτό: Η καρδιά είναι η έδρα των συναισθημάτων, ο πυρήνας της ύπαρξής μας. Είναι ένα διαπρεπές  σύμβολο,και εκφράζει  το  συναίσθημα και την αγάπη.
     
  Ποιος το κάνει: Είναι ένα γλυκό τατουάζ για έναν ευαίσθητο άντρα αλλά μήπως  είναι και λίγο και υπερβολικό; Ίσως.
    
  Ποιος το έχει: Johnny Depp έχει το  όνομα μητέρας του Betty Sue  σε μια καρδιά στο αριστερό του χέρι.

  american-skull-tattoo-61347
  Το κρανίο
        
  Τι είναι αυτό: Από όλα τα μέρη του σκελετού, το κρανίο είναι μοναδικό και αναγνωρίσιμο, και είναι εκπρόσωπος του  θανάτου. Παρά το ζοφερό χαμόγελο,αυτό το τατουάζ δεν είναι πάντα σχετικό με το θάνατο και την καταστροφή. Είναι μέρος μιας σειράς τατουάζ για να μας υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι για να τιμηθεί ακριβώς επειδή είναι τόσο φευγαλέα.
    
  Ποιος το κάνει: Οι φίλοι του μακάβριου  και εκείνοι που κατανοούν απλά το μήνυμα ότι η ζωή είναι σύντομη.
    
  Ποιος το έχει: Ο Eminem έχει το πρόσωπο του κρανίου σε ένα μανιτάρι στον αριστερό του ώμο και  ο Brian Setzer.

  3082176288_4bca7eb2e2
  Ναυτικός Αστέρων
       
  Τι είναι αυτό: Το πεντάκτινο αστέρι του Ναυτικού χάρτη. Κάποτε αντιπροσώπευε τον πολικό αστέρα. Σήμερα είναι ένα τατουάζ σύμβολο που σημαίνει την εύρεση του δρόμου για το σπίτι του και την τύχη που χρειάζεται μερικές φορές για να φτάσεις εκεί.
    
  Ποιος το κάνει: Αυτό είναι ένα τατουάζ σύμβολο που είναι απολύτως δημοφιλείς .
    
  Ποιος το έχει: Ο Mark McGrath έχει ένα μπλε στο αριστερό αγκώνα του.
     
      
  cross-tattoo-4
  Σταυρός
       
  Τι είναι αυτό: Το απόλυτο σύμβολο του χριστιανισμού είναι επίσης ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα του τατουάζ. Αυτά τα τατουάζ παραπέμπουν στον ξύλινο σταυρό κατά τον οποίο ο Ιησούς σταυρώθηκε από τους Ρωμαίους.
    
  Ποιος το κάνει:  Ο σταυρός είναι ένα σύμβολο τατουάζ  που αντιπροσωπεύει μια καλή πιθανότητα για την  διάρκεια  ζωής του ατόμου αυτού που το κάνει και είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο.
    
  Ποιος το έχει: Ο  Ben Affleck και Ο Justin Timberlake (στον ώμο), Moby (στο πίσω μέρος του λαιμού).


  blue-dragon-tattoo1
  Δράκος
     
  Τι είναι αυτό: Ο δράκος είναι ένα μυθικό πλάσμα μεγάλης και  καλής θέλησης, δύναμης και σοφίας.Οπότε συμβολίσει την ένωση των αντιθέτων.
    
  Ποιος το κάνει: Αυτοί που παίρνουν ιδιαίτερα  αυτό  σοβαρά το τατουάζ σύμβολο,  προβάλλοντας  τη δύναμη και την αγριότητα του δράκου.
    
  Ποιος το έχει: Ο Lenny Kravitz έχει ένα που αρχίζει με το κεφάλι του δράκου που βρίσκεται πάνω αριστερά στο στήθος, το σώμα συνεχίζει πάνω στον ώμο, και το υπόλοιπο φινίρισμα κάτω από το βραχίονα.
    
      
  tattoo4501
  Ιαπωνικά  κινέζικοι χαρακτήρες
     
  Τι είναι αυτό: Επειδή η ιαπωνική και η κινεζική  γραφή βασίζεται  σε ιδεογράμματα (μικρές εικόνες που αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα τα πράγματα), η σύγχρονη χαρακτήρες εξακολουθούν να διατηρούν οπτικό ενδιαφέρον και τη δυνατότητα μερικές φορές να εκφράσουν τις πολύπλοκες σκέψεις σε  μερικά σύμβολα.
     
  Ποιος το κάνει: Οι άνδρες που κάνουν  αυτό το τατουάζ έχουν κάποιο  κρυμμένο νόημα και μυστήριο.
     
  Ποιος το έχει: Ο  David Boreanaz έχει κάποια στο εσωτερικό και των δύο καρπούς. Ο  Johnny Rzeznik έχει για την αγάπη, τα όνειρα, την πειθαρχία, την πίστη, την αλήθεια, και το μεγαλείο!
   
     
  pin-up-cowboy-tattoo-m
  Pinup κορίτσι

      
  Τι είναι αυτό: Είναι η γυναίκα που δεν χρειάζεται συστάσεις και μόνο μια μικρή εξήγηση. Το σήμα κατατεθέν της του κοριτσιού pinup, ήρθε τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν καρφώθηκε πάνω στα ντουλάπια των στρατιωτών για να τους θυμίζει το σπίτι.
   
  Ποιος το κάνει: Σήμερα, αυτό το σύμβολο τατουάζ  μας θυμίζει ίσως  τον μπαμπά.
   
  Ποιος το έχει: Ο Travis Barker έχει τα κορίτσια σε κάθε πλευρά του στήθους του.
   
      
  screen-shot-2010-12-08-at-5-50-54-pm
  Bluebirds


  Τι είναι αυτό: Ναυτικό τατουάζ όταν ένας ναύτης είχε ταξιδέψει 5.000 μίλια στη θάλασσα, κάνει ένα στο στήθος του.Γίνεται συνήθως σε μπλε χρώμα αλλά υπάρχουν και παραλλαγές.
     
  Ποιος το κάνει: Αυτό είναι ένα τατουάζ που είναι όλο και περισσότερο δημοφιλής μεταξύ των νέων και τους λάτρεις της μοντέρνας τέχνης σώματος.
     
  Ποιος το έχει: Ο Jay Popoff,και ο  Shellshock (του Crazytown) στο αριστερό και το δεξιό ισχίο.
      
  kim-kardashian-brother
  Όνομα της κοπέλας του
      
  Τι είναι αυτό: Αυτό το τατουάζ, είναι  πολύ δημοφιλές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επίσης τείνει να έρθει στην αρχή ή στο τέλος μιας σχέσης. Τίποτα δεν λέει περισσότερα για τη μονιμότητα και τη δέσμευση από έναν άντρα ώστε να γράψει το όνομα της κοπέλας του στο σώμα του.

  Ποιος το κάνει: Αυτό το τατουάζ είναι για τους  αθεράπευτα ρομαντικούς.

  Ποιος το έχει: Ο Johnny Depp είχε «Winona για πάντα» στο δεξί του χέρι, και το έχει  αλλάξει σε "Wino Forever". Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον είχε το όνομα "Angelina"το όποιο κάλυψε από έναν άγγελο και την λέξη Ειρήνη.


  471bd07fdaa7b040f7ab8b2a13f8f35b_xl
  Τατουάζ από φυλές
      
  Τι είναι αυτό: Ο καθένας έχει δει το ύφος των φυλών τατουάζ. Γίνεται με στέρεο μαύρο χρώμα με καμπύλες που καταλήγουν σε σημεία και μερικές φορές αλληλοσυνδέονται σε πολύπλοκα σχήματα, η αγαπημένη τοποθέτηση είναι το περιβραχιόνιο. Αυτά τα τατουάζ ιδρύθηκαν από το πολυνησιακό τατουάζ όπου παραδόσεις των διαφόρων λαών της περιοχής που αποδίδονται με όλες τις  σημασίες τους.
      
  Ποιος το κάνει: Οι άνδρες που κάνουν αυτό το είδος τατουάζ σημαίνει κομμάτι  εκφοβισμό, πονηρία, τόλμη.
     
  Ποιος το έχει: Ο  Wrestler, The Rock, έχει tribal τατουάζ στον ώμο και το χέρι του.Ο Eminem έχει ένα μικρό σχέδιο μανικέτι.
     

  Πρώτη δημοσίευση: 05-12-11
  Επεξεργασία: 30-12-11
  Τα 10 τοπ τατουάζ και οι ερμηνείες τους
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή