ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  Γέφυρες Αγάπης

  Lovers-Bridge
  Μια γέφυρα, και ένα λουκέτο για να σφραγίσει την αγάπη σας για πάντα ... Για κάποιους μια αρχαία κινεζική παράδοση, για άλλους απλώς ένα σύμβολο της αγάπης. Στην Ευρώπη, τα λουκέτα αγάπης άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στην Ιταλία, το τελετουργικό της αγάπης αφήνοντας λουκέτα σε μία από τις γέφυρες - Ponte Milvio οφείλεται στο βιβλίο  σε θέλω  από τον Ιταλό συγγραφέα Federico Moccia.Δείτε τις μοναδικές γέφυρες αγάπης..
     

       
  Germany-Lovers-Locks

  1. Αγάπη για το Ρήνο - Κολωνία, Γερμανία

   Όπως και σε πολλά άλλα μέρη, χιλιάδες και χιλιάδες λουκέτα αγάπης που έχουν τοποθετηθεί  από ανθρώπους που αγαπούν ο ένας τον άλλον. Ένα γερμανικό έθιμο λέει ότι εραστές που τοποθετούν μια κλειδαριά στο φράχτη και ρίξουν το κλειδί στο ποτάμι θα έχουν την αγάπη τους για πάντα κλειδωμένη.
   
  kiev-ukraine-lover-bridge-0 
  kiev-ukraine-lover-bridge-1

  2. Chortov Γέφυρα - Κίεβο, Ουκρανία

  Η Γέφυρα της Αγάπης είναι μια ξύλινη  γέφυρα πεζών στη βόρεια πλευρά του πάρκου Mariinskiy. Αυτό το μέρος είναι σαν μια έκθεση για περισσότερες από 1000 λουκέτα με τα ονόματα των εραστών χαραγμένα πάνω τους.
     
     

     
    
  Love-Padlocks-on-the-Hohenzollern-Bridge-Paris 
  Lovers-Padlocks-Hohenzollern-Bridge-Paris

  3. Pont des Arts  Παρίσι.

  Στο Παρίσι, οι ερωτευμένοι έχουν τοποθετήσει τα λουκέτα στα κάγκελα στην γέφυρα του Pont des Arts .Η Γέφυρας des Arts, χρονολογείται από το 1803, είναι η πρώτη σιδερένια γέφυρα της πόλης, που βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Γαλλίας δίπλα στο διάσημη Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών.
      


   
  Padlocks-Near-Ponte-Vecchio-Florence-Italy
  Lovers-Bridge-Ponte-Vecchio-Florence-Italy

  4. Φλωρεντία, Ιταλία.

  Μια του 14ου αιώνα μεσαιωνική γέφυρα που διασχίζει τον ποταμό Άρνο προσφέρει υπέροχη θέα για τους εραστές καθώς και ένα μέρος για να σφραγίσουν την αγάπη τους για πάντα σε ένα μέρος γεμάτο ιστορία.
   
  Lovers-Bridge-Riga-Latvia

  5. Λετονία στη Ρίγα.

  Η γέφυρα είναι η φωνή μιας παλιάς παράδοσης αιώνων από την Κίνα, που συμβολίζει το  κλείδωμα  της ζωή και την  αγάπης μαζί .

  Most-Ljubavi-Serbia

  6- Μπάνια, Σερβία.

  Γνωστό ως μια δημοφιλής λουτρόπολη στη Σερβία είναι  και μια ιστορική γέφυρα της αγάπης.Η θλιβερή ιστορία των δύο εραστών που χωρίστηκαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι λάτρεις γράφουν τα ονόματά τους σε ένα λουκέτο, το τοποθετούν κιγκλιδώματα των γεφυρών και πετάνε το κλειδί για να σφραγίσουν την αγάπη τους για πάντα.

   


   
  Padlock-Bridge-Niigata-Japan (1)

  7. Niigata, Ιαπωνία.

  Yunagi (γέφυρα ήρεμο απόγευμα) υπάρχει μια ειδική γέφυρα στην περιοχή. Πρόκειται για μήκος 120 μέτρων ξύλινη γέφυρα στη θάλασσα της Ιαπωνίας ονομάζεται Yunagi-Hashi (γέφυρα ήρεμο απόγευμα). Η ιστορία  μας λέει ότι αν κλειδώσετε την αγάπη σας με ένα λουκέτο στο στηθαίο της γέφυρας, η αγάπη σας θα έχει αίσιο τέλος. Πολλά ζευγάρια έχουν επισκεφθεί αυτή τη γέφυρα για  να κάνουν μια ευχή. Λέγεται ότι μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου από τη γέφυρα.
   
  Padlock-bridge-Tallinn-Estonia

  The-Lock-Bridge-Estonia

  8. Ταλίν, Εσθονία

  Σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση, όταν παντρεύονται, η νύφη και ο γαμπρός  πρέπει να αγοράσουν ένα λουκέτο  να  γράψουν τα ονόματά τους και να την ασφαλίσουν στη γέφυρα και να ρίξουν το κλειδί στο ποτάμι. Και έτσι η αγάπη τους θα είναι αιώνια.

     Tumski-Bridge-in-Wroclaw-Poland

  9.Tumski.

  Γέφυρα στο Wroclaw της Πολωνίας.Μια παλιά γέφυρα που έχει κατασκευαστεί   το 1889 για να συνδέσετε δύο πόλεις το Ostrow Tumski με  Wyspa Piaskowa. Τώρα ανήκει στους πεζούς για να κρεμάνε τα λουκέτα τις αγάπης.
   
  Lovers-Bridge-in-Penglai-Shandong-Province

  10. Penglai.

  Επαρχία Shandong, Κίνα.Οι εραστές στη Γέφυρα Penglai. Σε μια αρχαία κινεζική παράδοση, όταν ένα νεαρό ζευγάρι παντρεύεται, βάζουν ένα λουκέτο στην αλυσίδα και ρίχνει ι το κλειδί στο νερό. Σύμβολο για την αιώνια αγάπη.  Γέφυρες Αγάπης
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή