ΝΕΑ
  Από το Blogger.

  12 Παράξενοι νόμοι στην Αγγλία


  01
  Γνωρίζετε μερικούς από τους πιο περίεργους και παράξενους νόμους που εξακολουθούν να ισχύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ; Οι περισσότεροι νόμοι εξακολουθούν να ισχύουν μόνο και μόνο επειδή θα έπαιρνε πολλή χρόνο η κατάργησή τους. Προφανώς, πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία περιλαμβάνει 4 στάδια έγκρισης. Έτσι, για να αποφεύγονται η  άσκοπη, επίπονη και δαπανηρή γραφειοκρατία, οι Βρετανοί εξακολουθούν να έχουν νόμους, όπως:

   

  1. Δεν πεθαίνουν στα κτίρια του Κοινοβουλίου

  010
  Η Νομοθεσία απαγορεύει να πεθαίνουν άνθρωποι, στα κτίρια του Κοινοβουλίου. Προφανώς, κάποιος που πεθαίνει στο Κοινοβούλιο  τεχνικά δικαιούται κρατική κηδεία και ο νόμος είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι  δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο

   

   

  2. Το γραμματόσημο της Βασίλισσας δεν μπορεί να είναι ανάποδα

  02
  Στην Αγγλία, είναι πράξη  προδοσίας να τοποθετήσετε ένα γραμματόσημο που φέρει τη βασίλισσα ανάποδα. Πιθανότατα θεωρείται κάποιο είδος ασέβειας απέναντι στην μοναρχία

   


  3. Αγγλία, η γη της επαγγελίας για τις εγκύους

  03
  Η Αγγλία θα γίνει ο πιο δημοφιλής προορισμός μεταξύ των εγκύων γυναικών, όταν μάθουν για τον συγκεκριμένο νόμο. Στην Αγγλία, μια έγκυος γυναίκα μπορεί να ανακουφίσει τον εαυτό της  νόμιμα οπουδήποτε θέλει, ακόμα και στο κράνος ενός αστυνομικού, εάν το επιθυμεί. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη είδηση για τις  μελλοντικές μητέρες, επειδή είναι γνωστό κατά την εγκυμοσύνη  υπάρχει συχνοουρία.
   


   

  4. Απαγορεύεται  η σεξουαλική επαφή στα σκαλιά της εκκλησίας

  04 
  Στο Μπέρμιγχαμ, μετά τη δύση του ήλιου είναι παράνομο για έναν άνδρα και μια γυναίκα να συμμετάσχουν σε σεξουαλική επαφή μπροστά από  τα σκαλιά της εκκλησίας.

   

   

  5. Το δικαίωμα να δαγκώσει

  05
  Δυστυχώς, δεν ισχύει πλέον. Στην Αγγλία το 1837, όταν ένας άνδρας φιλήσει μια  γυναίκα παρά τη θέλησή της, θα μπορούσε η γυναίκα να δαγκώσει νομίμως τη μύτη του.

   

   

  6. Όχι Ουαλοί  στο Τσέστερ

  chester-katedrale-england-urlaub-foto
  Στο Τσέστερ, οι Ουαλοί έχουν απαγορευτεί την Κυριακή μέχρι και μετά την δύση του ηλίου.

   

   

  8. Ένα βαρέλι ρούμι όταν εισέρχεστε στο Λιμάνι του Λονδίνου

  06 
  Τα Ναυτικά τα πλοία που εισέρχονται στο Λιμάνι του Λονδίνου πρέπει να παρέχουν ένα βαρέλι ρούμι στον αστυφύλακα του Πύργου του Λονδίνου.

   

   

  9. Νεκρή φάλαινα στην βρετανική ακτή

  07
  Εάν μια νεκρη φάλαινα βρίσκεται στην βρετανική ακτή, το κεφάλι είναι νομικά η ιδιοκτησία του βασιλιά, και η ουρά ανήκει στη βασίλισσα για να χρησιμοποιήσει τα κόκαλα της για κορσέδες.
   


   

  10. Παράξενοι νόμοι ταξί 1,2,3

  08  
  Στο Λονδίνο, είναι παράνομο να σταματήσετε κάποιο ταξί, αν έχετε πληγή. Αν έχετε πανούκλα, μάλλον θα πρέπει να περπατήσετε μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο, επειδή το να πάρετε ένα  ταξί μπορεί να σας πάει στη φυλακή. Αλλά εάν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε  ένα ταξί σε μια από αυτές τις καταστάσεις που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να σταματήσετε με  το χέρι σας ένα ταξί  υπενθυμίζοντάς του ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, κάθε ταξί της πόλης πρέπει να φέρει ένα δεμάτι σανό ανά πάσα στιγμή.Στο Λονδίνο, είναι παράνομο για ένα ταξί η μεταφορά λυσσασμένων σκυλιών  ή πτωμάτων.


  12 Παράξενοι νόμοι στην Αγγλία
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή