ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Τηγανίτες βατόμουρου

    7
    Ότι πρέπει για να ξεκινήσει η μέρα σας γλυκά δοκιμάστε τις τηγανιτές με βατόμουρο.

    Υλικά:

    2 αυγά
    200 γραμμάρια αλεύρι
    25 γραμμάρια βούτυρο
    70 γραμμάρια ζάχαρη
    200 ml  γάλα
    1 κουταλιά της σούπας  χυμό λεμονιού
    1 πρέζα αλάτι
    1 κουταλάκι  μπέικιν πάουντερ
    125 γραμμάρια βατόμουρα
    Σιρόπι της επιλογής σας

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ, Ρίξτε  το γάλα με το χυμό λεμονιού.


    Βήμα 2

    3
    Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά, στη συνέχεια, προσθέστε τα  διαδοχικά στο μίγμα αλευριού και γάλακτος. Τέλος προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί και  να γίνει  ένα ομοιογενές μείγμα. Καλύψτε το μείγμα με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το για 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    4
    Βάλτε  στη ζύμη για κρέπες τα βατόμουρα και κρατήστε μερικά για την  διακόσμηση.


    Βήμα 4

    5
    Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο και ρίχνουμε μια κουτάλια του μείγματος στο κέντρο.


    Βήμα 5

    6
    Μαγειρεύετε για 2 λεπτά, ή μέχρι η ζύμη  να αρχίσει να σχηματίζει  φυσαλίδες, στη συνέχεια γυρίστε τις τηγανίτες με μια σπάτουλα και μαγειρέψτε και από  την άλλη πλευρά.


    Βήμα 6

    7
    Τοποθετήστε  τις τηγανίτες με βατόμουρα  τη μια πάνω στην άλλη και  πασπαλίστε  με σιρόπι, διακοσμούμε  με φρέσκα βατόμουρα και είναι έτοιμες! Καλή σας Όρεξη!
    Τηγανίτες  βατόμουρου
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή