Ένα πιάτο γρήγορο και νόστιμο εύκολο να προετοιμαστεί και μυρίζει υπέροχα. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
4 φιλέτα από μοσχάρι100 ml λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανό
50 γραμμάρια αλεύρι
50 γραμμάρια βούτυρο
1/2 χυμό λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Βουτάμε τις φέτες του κρέατος σε ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.
Βήμα 2
Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το κρέας και μαγειρεύουμε και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά.
Βήμα 3
Βγάλτε το κρέας στο ίδιο τηγάνι προσθέστε ένα κομματάκι βούτυρο, το κρασί, το χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε για ένα λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και αφήστε το να πάρει βράσει γυρίστε το μια-δυο φορές
Βήμα 5
Σερβίρετε τα φιλέτα ζεστά. Καλή σας Όρεξη!