ΝΕΑ

  Το EXPO-2017 με θέμα την ενέργεια από AS + GG

  2017-Expo-001
  Το EXPO 2017 χωρίζεται σε δύο φάσεις, το  έργο θα περιλαμβάνει έκθεση και πολιτιστικά περίπτερα μια οικιστική ανάπτυξη  των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των αγορών, κοινωνικό πολιτιστικών ,εκπαιδευτικών και πολιτικών εγκαταστάσεων, πάρκα και παρκινγκ.

  Το θέμα για την επικείμενη Expo στην Αστάνα πρωτεύουσα του Καζακστάν είναι <<Το μέλλον της ενέργειας>>. Το θέμα έχει ως στόχο την εξεύρεση τρόπων για να επιτευχθούν ποιοτικές αλλαγές στον τομέα της ενέργειας, κυρίως για την ανάπτυξη των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και νέων τρόπων μεταφοράς. Η εύρεση του αειφόρου ενεργειακού εφοδιασμού είναι ένα κρίσιμο  και παγκόσμιο θέμα. Η λύση σε αυτές τις ανησυχίες διασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση των κοινωνικών προτύπων, μειώνοντας παράλληλα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός + GG για την EXPO του 2017 θα αγκαλιάσει στο μέλλον την  έννοια της ενέργειας με το να γίνει η πρώτη Τρίτη Βιομηχανική Επανάσταση της πόλης, όπου η ενέργεια που καταναλώνεται από την κοινότητα Expo θα παρέχεται από ανανεώσιμες πηγές.

  Τα κτίρια θα γίνουν παραγωγοί της δύναμης και της ενέργειας τους θα αποθηκεύονται με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, ενώ διανέμεται από ένα έξυπνο δίκτυο. Η κοινότητα Expo θα παρέχει τις υποδομές για να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τη χρήση των οχημάτων που χρησιμοποιούν ανανεώσιμα καύσιμα.Δείτε και θα καταλάβετε..

  2017-Expo-002
  2017-Expo-003
  2017-Expo-004
  2017-Expo-014
  Το EXPO-2017 με θέμα την ενέργεια από AS + GG
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή