ΝΕΑ

  Ζώδια για το 2015!  Τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το καινούργιο έτος 2015; Για ποια ζώδια αυτή η χρονιά θα είναι ευνοϊκή και τυχερή; Ενημερωθείτε από πριν για  τις αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος  2015  για να είστε προετοιμασμένοι!

  Κάντε κλικ σε ένα ζώδιο από τα παρακάτω για να μεταπηδήσετε άμεσα σε αυτό που σας ενδιαφέρει:   ΚΡΙΟΣ 2015

  krios

  Αγαπητέ Κριέ, το 2015 έρχεται για εσένα πιο θετικό και προσοδοφόρο, σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Έχει σκοπό να σε βοηθήσει και να σε αποκαταστήσει, μετά από όλα όσα έχεις περάσει. Αυτή την χρονιά βάζεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου και στους βασικούς τομείς της. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με τον κόσμο, αλλάζεις την τακτική της διαχείρισης των χρημάτων σου, απελευθερώνεσαι από συνήθειες αρκετά βλαβερές και δίνεις μια καλύτερη κατεύθυνση στην ζωή σου την ίδια.

  Ήδη ο Δίας κινείται στον Λέοντα από τον Ιούλιο 2014 και η πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο 2015 συνεχίζοντας να σου προσφέρει την εύνοια του. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να κόψεις άφοβα τις γέφυρες του παρελθόντος και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο, για να κτίσεις το μέλλον σου. Τη χρονιά αυτή χρειάζεσαι σωστό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προνοητικότητα.


  Στα συναισθηματικά θα παραμείνεις ευάλωτος και θα πρέπει να αποφεύγεις σε ώρα κρίσης, την δραπέτευση σε πλασματικές πραγματικότητες. Το 2015, καλείσαι να αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα όσο σκληρή και αν είναι. Άλλωστε αυτό σε δίδαξε και το 2014. Στα αισθηματικά ζητήματα, θα έχεις αρκετή εύνοια και τύχη. Μειώνονται τα άγχη και οι ανασφάλειές σου όσον αφορά στο γάμο ή την συντροφικότητα. Οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα είναι σημαντικές!  Επαγγελματικά, θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, αλλά απέφυγε να επηρεάζεσαι από τις φήμες ή το γενικότερο φόβο που κυριαρχεί. Είσαι από τη φύση σου ενεργητικός, έτσι δεν μένεις ποτέ σε αδράνεια κι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Δέξου την πραγματικότητα και απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες, εργοδότες ή πελάτες, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.  ΤΑΥΡΟΣ 2015

  2 TAURUS

  Το 2015, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ σημαντική και τυχερή χρονιά για το ζώδιό σου. Ο Δίας στον Λέοντα για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού σου και σε βοηθούν να δώσεις οριστικές λύσεις στα όσα προβλήματα επιμένουν. Οι συγκυρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την αξιοποίηση των ιδεών σου και για την ανακάλυψη καινούργιων φίλων και συντρόφων.

  Είναι η χρονιά που θα οραματιστείς ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, εκμεταλλευμένος τα εξωτερικά γεγονότα και ευκαιρίες. Γίνε πιο ρεαλιστής στην διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους άλλους, ακόμα και τις στιγμές που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο ελιγμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια εξασφάλιση επιδιώξεις.

  Από το φθινόπωρο και μετά ενισχύεται η τύχη, τόσο στην συναισθηματική όσο και στην υλική ασφάλεια. Η εξέλιξη της συναισθηματικής σου ζωής θέλει υπεύθυνη αντιμετώπιση από εσένα τον ίδιο, ανανέωσε την εμφάνιση σου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.
  Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να φανείς πιο επίμονος ή εργατικός. Η επιμόρφωση θα σου κάνει καλό, όπως και η αντικατάσταση ενός αντικειμένου εργασίας με ένα καινούργιο. Οι ανάγκες σου θα μπορέσουν να καλυφτούν οικονομικά. Ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς, που θα αυξήσουν το εισόδημά τους.

  ΔΙΔΥΜΟΙ 2015

  didimoi

  Αγαπητέ Δίδυμε, το 2015 σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την καριέρα και ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη κατάχρηση, τόσο της υπομονής όσο και της αντοχής που διαθέτεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι κουραστικές στην επίτευξη τους, αλλά θετικές τελικά. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, μαζί με αυτές όμως και οι αποδόσεις σου. Έλεγξε τα φιλόδοξα σχέδιά σου, παράμεινε πρακτικός στους υπολογισμούς σου και στηρίξου περισσότερο στην μακροπρόθεσμη πρόοδο και όχι στα άμεσα κέρδη.

  Το πρώτο εξάμηνο του έτους, γίνε πιο ελαστικός στη κρίση σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανθρώπινη δυστυχία, αλλά και στην ανοησία. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και είσαι εσύ που ίσως δυσκολέψεις την κατάσταση, από αντίδραση και μόνο. Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα, η αποκατάσταση θα έρθει.

  Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό (από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο) να είσαι πιο μεθοδικός στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις περισσότερες από αυτές που μπορείς, μην παρασύρεσαι από τις φήμες που κυριαρχούν και μην αφήνεις την αβεβαιότητα να εμποδίσει την πορεία σου σε ένα νέο δρόμο που θα κληθείς ν' ακολουθήσεις. Οικονομικά, θα έχεις αρκετές εξυπηρετήσεις και ευκαιρίες ανεφοδιασμού. Ακόμα και σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, το 2015 σε βοηθά να κάνεις μια σημαντική επένδυση ή να αυξήσεις τα έσοδα σου.

  Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι κατάλληλη να φτιάξεις ένα καινούργιο σπίτι ή ένα πιο άνετο χώρο, μέσα στον οποίο να διαβιώσεις τα επόμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν έχει τόσο κόστος, όσο κόπο! Το ίδιο διάστημα, μπορεί μεν οι μετακινήσεις σου να είναι περιορισμένες, αλλά η κοινωνική σου ζωή θα αναπτυχθεί.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2015

  karkinos

  Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η εποχή της ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες που βίωσες στον επαγγελματικό τομέα και της ανανέωσης των αντιλήψεών σου για την ζωή, τους ανθρώπους, την εποχή, αλλά και τον εαυτό σου, κατά το προηγούμενο χρόνο. Τώρα, θα απελευθερώσεις τη διανοητική, τη συναισθηματική και τη σωματική σου ενεργητικότητα, αξιοποιώντας τις πλέον πιο ουσιαστικά.

  Γενικά, το 2015 σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, αλλά και να αναπτύξεις καινούργιες συνεργασίες. Αρκεί να εργαστείς με συνέπεια, για να πετύχεις. Θα ανακαλύψεις νέα αποθέματα δύναμης, θα τα χρησιμοποιήσεις δεόντως και μέσα από μια καινούργια τακτική δράσης και συμπεριφοράς, θα υποσκελίσεις όλα τα εναπομείναντα εμπόδια. Θα αυξήσεις το γόητρό σου, μαζί και την υποστήριξη και τον σεβασμό των συνεργατών σου.


  Στα αισθηματικά σου, με τον Ποσειδώνα να σε ευνοεί από τους Ιχθείς, η δύναμη της γοητείας σου θα ενισχυθεί, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακαλύψεις ένα μεγάλο έρωτα ή μια αγάπη, που θα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σου, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Δία θα μετακινηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, από τον Αύγουστο και μετά.  Οι ευθύνες και οι αγώνες δεν θα λείψουν, αλλά παρά τις δυσκολίες, η χρονιά αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργια όνειρα. Συνειδητοποίησε ότι είναι μια περίοδος κατάλληλη για δημιουργική έκφραση, συναισθηματικές επενδύσεις και για πρωτοβουλίες, οι οποίες θα βελτιώσουν ή θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Ξεκίνα λοιπόν την πορεία σου με επίγνωση της πραγματικότητας και προνοητικότητα για το μέλλον.

  ΛΕΩΝ 2015

  leo

  Το 2015, αγαπητέ Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου και να κάνεις μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Αναμόρφωσε την καθημερινότητά σου, ανανέωσε τον τρόπο της ζωής σου, άλλαξε ακόμα και αντικείμενο εργασίας, αν χρειαστεί.


  Με σημαντικό βοηθό τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Αυγούστου, στηρίξου λιγότερο στους άλλους. Σε οποιαδήποτε νέα διαδρομή ξεκινήσεις, μην περιμένεις τη βοήθεια ή τη συμβολή τρίτων. Έχεις όλη την ικανότητα να την εκτελέσεις μόνο σου. Μην θυσιάζεις την ηρεμία σου όταν την χρειάζεσαι, αναθεώρησε μερικές από τις σχέσεις του παρελθόντος και άλλαξε λίγο την νοοτροπία σου, πάνω στις καθημερινές σου συνήθειες.


  Φέτος βάζεις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα! Κυρίως, φρόντισε να εγκαταλείψεις οτιδήποτε αποδείχτηκε άχρηστο, περίπλοκο και κουραστικό μέχρι τώρα. Παράμεινε στις σχέσεις σου εκείνες, όπου οι ανάγκες των άλλων εξισορροπούνται με τις δικές σου. Η χρονιά αυτή, να ξέρεις ότι είναι μεταβατική στη ζωή σου. Αποτελεί ένα προθάλαμο για το μέλλον σου και μια υποχρέωση για την τελική τακτοποίηση του παρελθόντος σου.

  Στα αισθηματικά σου, το δεύτερο μισό του χρόνου γίνε πιο λογικός και προσγειωμένος. Μην υποτιμάς την ερωτική πρακτική και μην παθιάζεσαι με σχέσεις, οι οποίες από τη φύση τους είναι ανέφικτες για το χαρακτήρα σου.
  ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2015

  parthenos

  Αγαπητέ Παρθένε, το 2015 θα νιώσεις πως είσαι μετέωρος. Είναι ένα τεστ που θα δώσεις απέναντι στη ζωή, στους ανθρώπους και στον εαυτό σου.Το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα, χρειάζεσαι λογική και γερή αυτοπεποίθηση, προκειμένου να μην χαθείς μέσα στις πολλές διαδρομές, που τα γεγονότα θα σου φέρουν. Διατήρησε καλή τη σχέση με τον εαυτό σου και φρόντισε να έχεις μια σταθερή στάση συμπεριφοράς απέναντι στους καλούς, αλλά και στους δύστροπους συνανθρώπους σου. Μην εξωραΐζεις τις καταστάσεις και να είσαι πάντα ειλικρινής στις συναλλαγές σου μαζί τους.


  Το 2015 χρειάζεσαι μια καλή στρατηγική και όχι παράτολμες πράξεις, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από την πλευρά των άλλων. Από τον Αύγουστο και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, αρχίζει μια εποχή συχνών αλλαγών και αιφνιδιασμών, αλλά που απαιτεί από εσένα πειθαρχία και οργάνωση. Αναμφίβολα μπορείς να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, αρκεί όμως αυτές να εκτιμηθούν ανάλογα. Παλιές σχέσεις αντικαθίστανται με καινούργιες, ενώ η ανάγκη μιας μεγαλύτερης ελευθερίας που θα νιώσεις, σε βοηθά να ανακαλύψεις έναν συντηρητισμό που είχες υιοθετήσει και να τον αποβάλλεις.


  Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό, πρέπει να αποδεχτείς τις ρήξεις που θα προκύψουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί δεν θα είναι αναστρέψιμες. Μην αφήνεις τον ρομαντισμό να θολώνει την κρίση σου, αντίθετα καλλιέργησε περισσότερο την λογική. Ο Κρόνος σε θέλει πιο υπεύθυνο και σίγουρα προσγειωμένο.


  Στον επαγγελματικό τομέα, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην φοβηθείς να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες, που θα αποδείξουν περίτρανα τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σου. Οικονομικά, θα προβληματιστείς ακόμα μια χρονιά, αλλά στο χέρι σου είναι να κλείσεις όλες τις χρεωστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν περιορίζοντας τα έξοδα διαβίωσης, έτσι ώστε το 2016 να είναι πιο άνετο.


  ΖΥΓΟΣ 2015

  zugos
  Αγαπητέ Ζυγέ, το 2015 έρχεται να σε ενισχύσει συναισθηματικά και να σε ανεφοδιάσει πρακτικά. Μετά από μια μεγάλη περίοδο προνοητικότητας, ήρθε η εποχή οι κόποι σου να ανταμειφτούν και οι στόχοι σου να ανανεωθούν. Διαψευσμένος αρκετές φορές από τους συνανθρώπους σου, ξέρεις πλέον τι μπορεί να περιμένεις και πώς να χειριστείς σχέσεις και συνεργασίες.

  Η χρονιά σε υποχρεώνει να γίνεις πιο παραγωγικός και η συνέχιση της κρίσης, να χειριστείς με ένα διαφορετικό και καλύτερο τρόπο το εισόδημα και γενικότερα τα χρήματά σου. Η βελτίωση κάποιων τομέων της ζωής σου θα τονίσει την αισιοδοξία σου. Ο τομέας που προβλέπεται περισσότερο προνομιούχος, είναι ο επαγγελματικός. Αλλά και στον αισθηματικό τομέα, ήρθε η εποχή της αποκατάστασης, μέσα από προτάσεις και ευκαιρίες που θα σε εκπλήξουν.

  Οι ορίζοντες θα διευρυνθούν, κυρίως το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Λέοντα, μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Σ' αυτό το διάστημα, επειδή είσαι από την φύση σου λίγο καχύποπτος (και καλά κάνεις), ίσως θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τα αισθήματα εκείνων, που θα τα εκφράσουν για εσένα. Στον ερωτικό τομέα προβλέπεται μια αλλαγή και μια σταδιακή ανανέωση. Αντίθετα στον επαγγελματικό, προσαρμόσου στις εξελίξεις της ίδιας της εποχής.

  Ωστόσο, από το φθινόπωρο και μετά, με τον Δία να έχει πλέον εγκατασταθεί στην Παρθένο και τον Ουρανό να κινείται ανάδρομα μέχρι τα Χριστούγεννα στον Κριό, πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώσεις ότι βηματίζεις πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, θα καταβάλεις κόπο για να διατηρήσεις σκόπιμες ισορροπίες και ίσως πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός σε επίμονους ανταγωνιστές ή σε δύστροπους συνεργάτες.

  Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι υπομονετικός. Επίσης, ο Κρόνος από τον Τοξότη σε αυτόν τον τομέα, ίσως φέρνει πιέσεις για την εξόφληση παλαιών χρεών, ενώ οι προτάσεις για τυχόν επενδύσεις πρέπει να αποφευχθούν μέχρι το καλοκαίρι. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και μην περιμένεις μεγάλα και αιφνίδια έσοδα ή προσφορές.
  ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2015

  skorpios

  Το 2015, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ένας χρόνος που θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα της ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που εσύ ο ίδιος την αντιμετωπίζεις. Με τον Κρόνο να έχει ήδη υποχωρήσει από το ζώδιό σου στο ξεκίνημα του έτους, ανοίγει μπροστά σου ένας ορίζοντας γεμάτος πρόκληση και αγώνα.

   Στην νέα φάση της ζωής σου μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα αρκετές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Σε κάποιους τομείς όμως, πρέπει να είσαι πιο ανανεωτικός. Πρέπει να απεξαρτηθείς από ό,τι σε απογοήτευσε, σε ξόδεψε ή σε έβλαψε.Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν εντονότερα μέχρι την άνοιξη, ωστόσο οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν.

  Με τον Δία να σε επηρεάζει θετικά από τον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, εξυπηρετούνται ευκολότερα τώρα υποθέσεις εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές, νομικές και ταξιδιωτικές. Αν και δεν αλλάζεις εύκολα νοοτροπία, φέτος θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου. Το διάστημα που ο Κρόνος, σε ανάδρομη πορεία, θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, το διάστημα του καλοκαιριού, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σαφής στις προθέσεις και στις ανακοινώσεις σου, κυρίως με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις. Μόνο έτσι οι πιθανότητες επιτυχίας πληθαίνουν.

  Από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο ο έρωτας θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και η συντροφικότητα. Οι βαλτωμένες ιστορίες δεν σε συμφέρουν πλέον και για να νιώσεις ευτυχία, χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από ασφάλεια. Σίγουρα αυτό το διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία κάποιας σημαντικής γνωριμίας, ακόμα και αν αυτή είναι περισσότερο εγκεφαλική από ερωτική.
  Ειδικά το φθινόπωρο, ο επαγγελματικός σου τομέας θα παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον με αρκετές προοπτικές ή διευκολύνσεις.
  ΤΟΞΟΤΗΣ 2015

  toksotis

  Το 2015, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι μια αγωνιστική χρονιά, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζει το σκηνικό στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Υποχρεώνεσαι να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Τα επεισόδια δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαψεύσεις κάποιων συναισθημάτων σου. Μέσα όμως από τα γεγονότα και την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε αφορούν, θα πάρεις στο τέλος σημαντικές αποφάσεις για το δικό σου μέλλον.


  Ο Κρόνος στο ζώδιό σου –με μία παύση το τρίμηνο του καλοκαιριού– σε καλεί, μέσα από ποικίλες προκλήσεις, να ζήσεις την ζωή σου όπως πρέπει. Απόφυγε την εσωστρέφεια, έκφρασε τα ταλέντα και τα προτερήματά σου και δούλεψε διπλά, για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Μάθε να καλλιεργείς εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε τα απρόοπτα να μην σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα και το φόβο να αποκτά έδαφος μέσα σου.


  Την χρονιά αυτή θα αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αυτές ενδέχεται να επιβραδύνουν το ρυθμό σου ή να διαφοροποιήσουν την συμπεριφορά σου. Να ξέρεις όμως πως ότι και αν ζήσεις, εξυπηρετεί την απαραίτητη διαδικασία για ένα καλύτερο αύριο.
  Στα αισθηματικά σου, ίσως σου λείψει η τρυφερότητα της συμπεριφοράς των άλλων. Εδώ θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση ή θα αποδεχτείς μια σκληρή αλήθεια! Γινόμενος όμως περισσότερο τολμηρός και χρησιμοποιώντας τα όποια θέλγητρα διαθέτεις, θα κατακτήσεις ξανά το έδαφος που θα έχεις χάσει!

  Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι πιο αποφασιστικός και ευπροσάρμοστος στις αλλαγές που θα προκύψουν. Ήρθε η εποχή να αναθεωρήσεις νοοτροπίες, συνήθειες και τακτικές. Τα οικονομικά σου, διαχειρίσου τα έξυπνα. Η γενικότερη δυσκολία θα συνεχιστεί, αλλά θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Απόφυγε έξοδα που υποκινούνται από συναισθηματικό παρορμητισμό.
  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2015

  aigokeros

  Το 2015, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια χρονιά αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στον εργασιακό και τον οικονομικό. Δες ρεαλιστικά τη ζωή και μην κάμπτεσαι ψυχολογικά.
  Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να κινείται στον Τοξότη (εκτός του τριμήνου του καλοκαιριού που θα επιστρέψει στον Σκορπιό) και τον Ουρανό και Πλούτωνα να επιμένουν για αλλαγές, η χρονιά ίσως να έχει μικροπροβλήματα, γιατί θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ξαφνικές καταστάσεις ή να στραφείς σε μια νέα κατεύθυνση. Οι πραγματικές αλλαγές όμως, γίνονται περισσότερο μέσα σου, παρά στη ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από μη ικανοποιητικές καταστάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναπτυχθούν.

  Με τον Δία στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα έχεις πλήθος καταπληκτικές ιδέες, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογείς με αυστηρότητα και να ασχολείσαι μόνο με όσες είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Αυτό το διάστημα θα φτάσεις σε μια δημιουργική ωριμότητα και θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου στις καλές τέχνες, αλλά και στην τέχνη της ζωής, ενώ θα αποβάλεις κάποιο χαρακτηριστικό της ταυτότητάς σου, που δεν είναι πια προς όφελός σου. Η πιθανή επιτυχία θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς και την ικανότητα να δίνεις χαρά στον εαυτό σου και στους γύρω σου.

  Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και ικανοποιητικά, αν και απο το φθινόπωρο και μετά δεν θα λείψουν κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στο απρόβλεπτο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

  Από το φθινόπωρο και μετά, με τη νέα θέση του Δία στην Παρθένο, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα ιδανικά σου και να είσαι καινοτόμος και δημιουργικός στο αντικείμενο της εργασίας σου. Αν κάνεις κάτι το οποίο πιστεύεις, θα φτάσεις στη κορυφή. Αν όμως είσαι δέσμιος της ρουτίνας, θα καταπονηθείς σωματικά και πνευματικά. Κράτησε χρόνο και για τον εαυτό σου.


  ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2015

  ydroxoos
  Το 2015, αγαπητέ Υδροχόε, σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να κάνεις νέες επενδύσεις, τόσο σε αισθήματα, όσο και σε χρήματα. Μην κάνεις όμως βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Κόψε ταχύτητα και κάνε τα πράγματα σωστά και με υπομονή, διατυπώνοντας με προσοχή τους νέους στόχους σου. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και μην προσπαθείς να «κόψεις δρόμο».

  Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με σύστημα και επιμονή, ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα κινείται ανάδρομα από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

  Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, πράγματα που δεν είχαν σημασία, ίσως ξαφνικά γίνουν σημαντικά κι αυτό είναι δείγμα μιας μακροπρόθεσμης μεταβολής των προτεραιοτήτων σου, από τον υλικό κόσμο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Αυτήν την περίοδο θα γίνουν πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σου και θα μάθεις νέους τρόπους να μοιράζεσαι τις ωραίες στιγμές με το περιβάλλον σου και να λειτουργείς ομαδικά.Μη συγχέεις τις φαντασιώσεις σου με τον πραγματικό κόσμο, αλλά εμπνεύσου από το όραμά σου για το μέλλον, για να συμπληρώσεις το παρόν.


  Από το φθινόπωρο και μετά, τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Άνεμος ανανέωσης πνέει για εσένα, γι’ αυτό μην διστάσεις να διαγράψεις ιστορίες που έχουν τελειώσει, μαζί όμως με αυτές και την παλιά σου συμπεριφορά. Τους τρεις μήνες του καλοκαιριού ίσως μια απλή γνωριμία να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Η φαντασία και η γοητεία σου θα κάνουν θαύματα.

  ΙΧΘΕΙΣ 2015

  ixthyeis
  Το 2015, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια χρονιά καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και γεγονότων, τα οποία θα σε επηρεάσουν, καθώς σε οδηγούν σε μια ανασύνταξη των δυνάμεών σου και σε μια αλλαγή της οικονομικής σου πολιτικής.


  Σημαντική χρονιά επίσης για τόλμη και υπεράσπιση ιδεών και σχεδίων, για αγοραπωλησίες και για ενίσχυση του γοήτρου, μέσα από πράξεις ηρωικές ή από ενέργειες θετικές και γενναίες. Ξεμπέρδεψε με όσες υποθέσεις έχουν ξεμείνει από το παρελθόν και δες τι χρειάζεσαι, για να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ανοίγοντας δρόμο για την επαγγελματική πρόοδο και την προσωπική ολοκλήρωσή σου.


  Δεν είναι ώρα για ανάπαυλα και απραξία. Μια τέτοια στάση μπορεί να φέρει δυσάρεστες αντιδράσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις, γι’ αυτό πίστεψε στα όνειρά σου και δούλεψε γι’ αυτά! Ακόμα κι αν δεν τα πραγματοποιήσεις όλα μέσα στο 2015, θα έχεις κάνει τουλάχιστον την αρχή! Το βασικό είναι να βρεις μια δημιουργική διέξοδο για την ενέργεια που σε πλημμυρίζει, ώστε να τη διοχετεύσεις σε θετική κατεύθυνση. Μην τη σπαταλήσεις σε άχρηστες διαμάχες. Αν θέλεις ένα πιο συναρπαστικό αύριο, πρέπει σήμερα να ρισκάρεις για κάτι μεγάλο.


  Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι αρκετά δύσκολες, αλλά δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό και γινόμενος προνοητικός και διαλλακτικός, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Τυχόν αισθηματικές ρήξεις ή άλλες και οι κοινωνικές απώλειες που θα προκύψουν, πρέπει να τις αποδεχτείς, κρατώντας ό,τι καλό σου άφησαν σαν ανάμνηση και προχωρόντας μπροστά.


  Όσον αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο και να αγωνίζεσαι για να διατηρήσεις τα κεκτημένα. Πάλεψε για να ανεβείς. Είσαι πρωτοπόρος και ίσως θα έπρεπε να ανοιχτείς σε κάποιον νέο τομέα ή ακόμη και σε δική σου επιχείρηση.


  Ζώδια για το 2015!
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή