ΝΕΑ

  3+1 λόγοι για να βγείτε έξω με την άνετη φόρμα σας

  dotty_83102_jacket_trousers_black_front_m_1-(1)

  Αν μπορούσαν οι γυναίκες να επιλέξουν την άνεση σε όλες τους τις εμφανίσεις, από το πρωί ως το βράδυ, σίγουρα θα το έκαναν! Στις μέρες μας όμως η casual εμφάνιση με αθλητικές φόρμες σιγοσβήνει, καθώς αποτελεί έναν σταθμό στην εμφάνισή σας, που μπορεί να θεωρηθεί «ατημέλητος».

  Ανατρέψτε τις παραπάνω απόψεις και υιοθετήστε το πιο μοντέρνο style, φορώντας τις αγαπημένες σας φόρμες, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και γραμμές.

  Να οι λόγοι που για να το τολμήσετε:

  1. Η αθλητική σας φόρμα, είναι το μοναδικό ένδυμα που θα σας χαρίσει ευελιξία και άνεση. Δεν σας πιέζει σε κανένα σημείο του σώματος και αφήνει το δέρμα σας να παίρνει αέρα.
  2. Έχετε πληρώσει την συνδρομή σας στο γυμναστήριο; Αυτό που μένει λοιπόν είναι να πάρετε και τον αθλητικό σας εξοπλισμό. Προτιμήστε φόρμες ψηλοκάβαλες με ύφασμα λεπτό, σαν κολάν. Έτσι η άσκησή σας θα πραγματοποιείται, χωρίς κανένα εμπόδιο.
  3. Οι φόρμες δεν έχουν σταματήσει ποτέ να είναι στην μόδα. Απλά επισκιάζονται με τις formal τάσεις της σεζόν. Βρείτε τις τελευταίες τάσεις στις γυναικείες φόρμες και σίγουρα δεν θα χάσετε!
  4. Οι φόρμες είναι επιθυμητές από τον ανδρικό πληθυσμό, αφού αναδεικνύουν τις καμπύλες σας με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάτε ότι ο δρόμος της απλότητας είναι ίσως ο καλύτερος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

  Αν η περίσταση λοιπόν, δεν είναι εργασιακό meeting, χώρος εργασίας ή βραδινή έξοδος σε κοσμοπολίτικο μέρος, δεν έχετε κανέναν λόγο να μην επιλέξετε την φούξια, μπλε, μαύρη φόρμα σας για να βγείτε έξω.

  Ευχαριστούμε θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα themooncat.com  για τις πληροφορίες του.

  3+1 λόγοι για να βγείτε έξω με την άνετη φόρμα σας
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή