ΝΕΑ

  Συναγερμοί Σπιτιών: 4+1 συχνές ερωτήσεις

  home_alarm_000A

  Η ασφάλεια σε έναν χώρο, είναι μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για να είναι πλήρως ολοκληρωμένος και να μπορεί να στεγάζει σε ιδανικές συνθήκες τους διαμένοντες.

  Έτσι, στις μέρες μας ένα σύστημα ασφαλείας, είναι άκρως απαραίτητο σε οικίες που υφίστανται σε οποιαδήποτε περιοχή, είτε κεντρική, είτε απομακρυσμένη. Δεδομένου ότι την συχνότερη ζήτηση έχουν οι συναγερμοί σπιτιών, θα ασχοληθούμε με αυτά, απαντώντας σε σημαντικές ερωτήσεις.

  1. Είναι ακριβότερα σε σχέση με τα άλλα συστήματα;
   H τιμή τους εξαρτάται από την οικία και τις απαιτήσεις που έχει ο κάθε πελάτης. Οι τιμές κινούνται σε σταθερά και χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Επίσης, λόγω της μεγάλης ποικιλίας των συστημάτων ασφαλείας και των συναγερμών, αυξομειώνονται αναλογικά και οι τιμές.
    

  2. Γιατί να εγκαταστήσω σύστημα συναγερμού στην οικία μου;
   Ο συναγερμός είναι το πιο γρήγορο και άμεσο σύστημα, αφού από την πρώτη στιγμή παραβίασης του χώρου, όχι μόνο ακούγεται σε ένα οικοδομικό τετράγωνο αλλά δίνει σήματα και στο κέντρο λήψης από την εταιρεία security. Οι εταιρείες security, προτείνουν και την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας σε περιπτώσεις που το οίκημα περιέχει έργα τέχνης ή πολύ μεγάλης αξίας αντικείμενα.
    

  3. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που γίνει διακοπή ρεύματος;
   Όλα τα συστήματα συναγερμού, περιλαμβάνουν back-up μπαταρίας με αποτέλεσμα ακόμα και αν η διακοπή ρεύματος διαρκέσει για πολλή ώρα να έχετε απόθεμα από τις μπαταρίες του συναγερμού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγχετε σε τακτική βάση το απόθεμα που υπάρχει σε αυτές τις μπαταρίες, για να μην μείνετε ακάλυπτοι.
    

  4. Συμφέρει να εγκαταστήσω ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό;
   Αν πρόκειται να εγκαταστήσετε το σύστημα ασφαλείας από την αρχή ανοικοδόμησης του οικήματός σας, τότε ο καταλληλότερος είναι ο ενσύρματος. Η καλωδίωση μέσα από τα κουφώματα της πόρτας είναι πιο ασφαλής από την ασύρματη σύνδεση, η οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να υποστεί αλλοίωση.
    

  5. Αν ο διαρρήκτης καταφέρει και απενεργοποιήσει τον συναγερμό;
   Ακόμα και αν ο διαρρήκτης καταφέρει να απενεργοποιήσει τον συναγερμό, πάντα εγκαθίσταται σε ένα κρυφό μέρος του σπιτιού ένας εφεδρικός μηχανισμός, ο οποίος μπορεί να αναπληρώσει τον ρόλο του βασικού με τον ίδιο τρόπο. Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας ή κάποιο άλλο σύστημα παρακολούθησης, τότε η εταιρεία security, θα διαπιστώσει ακόμη πιο εύκολα την διάρρηξη. Αν σας ενδιαφέρει η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης απευθυνθείτε σε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, την BMLSecurity

  Συναγερμοί Σπιτιών: 4+1 συχνές ερωτήσεις
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή