ΝΕΑ

  Η σωστή ανάπλαση προσώπου από την μεριά της επιστήμης

  14128824655952

  Φανταστείτε το πρόσωπό σας σαν έναν καθρέπτη, ο οποίος αντικατοπτρίζει όχι μόνο τα συναισθήματά σας αλλά και τις αντικειμενικές ατέλειες που εμφανίζονται μαζί με το πλήρωμα του χρόνου. Την ρυτιδιασμένη έκφραση, τις λεπτές κόκκινες γραμμές και γενικότερα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πολύ παραπάνω από την πραγματική του ηλικία.

  Τι συμβαίνει γύρω στα 30-40;

  Το δέρμα του προσώπου αρχίζει να υφίσταται τις πρώτες συνέπειες ουσιαστικά στην ηλικία των 30. Παρ’όλα αυτά παράγοντες όπως το κάπνισμα, η συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο, μία κακή διατροφή, επιταχύνουν τις διαδικασίες της γήρανσης και οι πρώτες γραμμές κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τα μάτια ακόμα και πριν από αυτήν την ηλικία.

  Θεραπεία

  Για την ώρα η θεραπεία, έγκειται στην σωστή επιλογή ενυδατικής κρέμας που θα προφυλάσσει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και στην τακτική χρήση αντιηλιακού τους θερινούς μήνες.

  Τι συμβαίνει γύρω στα 40-55;

  Το κολλαγόνο και η ελαστικότητα του δέρματος αρχίζουν να αλλοιώνονται και να μειώνονται. Εκδηλώνονται πιο πολύ οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και ανάμεσα στα φρύδια, με αποτέλεσμα η εικόνα του προσώπου σας να χρειάζεται μία πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

  Εδώ έρχεται η επιστήμη της Laser Touch, προσφέροντας αυτό που ακριβώς ζητάει η επιδερμίδα σας για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της γήρανσης. Την ολοκληρωμένη ανάπλαση προσώπου με:

  • Θεραπείες επεμβατικές - επεμβατικά laser (Fractional CO2), οι οποίες καταστρέφουν την επιφανειακά στοιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια η κατώτερη δερμική στοιβάδα, η οποία είναι λεία και σφριγηλή.
  • Θεραπείες μη επεμβατικές - Fractional Mosaic, οι οποίες στοχεύουν να επηρεάσουν 100% την δομή του ιστού του προσώπου, αποφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  anaplash_proswpou

  Ζωντανέψτε την έκφραση του προσώπου σας με την εξειδίκευση Laser! Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο!

  Ευχαριστούμε πολύ το πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας Laser Touch για τις πληροφορίες του!

  Η σωστή ανάπλαση προσώπου από την μεριά της επιστήμης
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή