ΝΕΑ

  Εξοπλίστε την κρεβατοκάμαρά σας με τα κατάλληλα έπιπλα

  product_73_1

  Τα έπιπλα που επιλέγουμε να εντάξουμε στο σπίτι μας, πρέπει να έχουν περάσει την αυστηρή μας έγκριση, αφού πρόκειται να παραμείνουν στους διάφορους χώρους της οικίας μας, για πολύ καιρό. Εκπέμπουν την προσωπικότητά μας και αντικατοπτρίζουν το ιδιαίτερο γούστο μας!

  Κάνοντας focus στον prive σας χώρο

  Το υπνοδωμάτιο, είναι ο χώρος της ξεκούρασης και της χαλάρωσής μας. Τα βασικά έπιπλα για αυτό το μέρος είναι οι κρεβατοκάμαρες και κάποιες βοηθητικές κατασκευές που χρησιμεύουν κυρίως για τις ανάγκες της αποθήκευσης και της ταξινόμησης.

  Βάζοντας το υπνοδωμάτιο σε ξεχωριστή λίστα με τους υπόλοιπους χώρους, θα διαπιστώσουμε ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να διαμορφωθεί, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Το δωμάτιο αυτό είναι εκτεθειμένο μόνο στα δικά σας μάτια, επομένως οι επιλογές σας δεν θα επηρεάσουν καθόλου την αισθητική του υπόλοιπου χώρου.

  Διακοσμητικές παρεμβάσεις – τι λένε οι ειδικοί;

  Η εναρμόνιση χρωμάτων και επίπλων στην κρεβατοκάμαρά σας είναι μία παράμετρος πολύ σημαντική όχι μόνο για την χαλάρωση ύστερα από μια δύσκολη μέρας αλλά και για την ατμόσφαιρα που αναδύει ο προσωπικός σας χώρος.

  Προτιμήστε έναν φωτισμό που μπορεί να αυξομειώνεται, σκούρες κουρτίνες και τα απαραίτητα μικροέπιπλα για την κάλυψη των αναγκών σας.

  Όταν έρχεται η ώρα των αγορών:

  Αφήστε για λίγο στην άκρη την διακόσμηση και επικεντρωθείτε στην άνεση και στην πρακτικότητα. Μετρήστε τις διαστάσεις στον χώρο σας, ώστε να γνωρίζετε την χωρητικότητα και καταγράψτε το budget που μπορείτε να διαθέσετε για έναν συνολικό εξοπλισμό.

  awesome-beauteous-master-bedroom-ideas-with-for-couples-designs-and-rustic-decorating-ideas-diy-800x533

  Χρώματα που βοηθούν στην απόδοση του ιδανικού ύφους: Το πορτοκαλί φανερώνει την οικειότητα, το πράσινο την χαλάρωση και την ευεξία, το γαλάζιο την ανανέωση και την αναζωογόνηση!

  Tips: Δοκιμάστε το στρώμα του κρεβατιού και επιλέξτε υλικά ποιοτικά όπως ξύλο Καρυδιάς, Λάκα & Δρυ.

  Η εταιρεία VERFO εξυπηρετεί το Κιλκίς και όλη την Β. Ελλάδα και δεσμεύεται πάντα στους πελάτες της για την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την μοντέρνα αισθητική της.

  Εξοπλίστε την κρεβατοκάμαρά σας με τα κατάλληλα έπιπλα
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή