ΝΕΑ

  Συστήματα ασφαλείας για το σπίτι σας

  logorgalarm

  Σε εποχές όπου οι διαρρήξεις είναι πολλές -και συχνά συνοδεύονται από την ύπαρξη θυμάτων- η ανάγκη για συστήματα ασφαλείας είναι περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Η λειτουργία του συστήματος αυτού είναι αρκετά εύκολο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να το χειρίζεται και να μην χρειάζεται πολύ χρόνο για την εγκατάστασή του.

  Ο κάθε πολίτης και οικογενειάρχης έχει την υποχρέωση να προστατέψει την οικογένειά του και τον ίδιο από τις επιθέσεις που δέχονται οι οικίες κάθε μέρα. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό το που μένει κανείς έτσι ώστε να γνωρίζει και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

  Οι συναγερμοί σπιτιού μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε επιθυμητό σημείο του σπιτιού και να σας δώσουν την ασφάλεια που αναζητούσατε. Ο προσεγμένος τους σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε να μπορεί μόνο το ένα άτομο να έχει πρόσβαση και να κλειδώνει και ξεκλειδώνει τους συνδυασμούς. Υπάρχει η δυνατότητα μάλιστα ο χρήστης να μπορεί να έχει στο προσωπικό του τηλέφωνο αλλά και σε ένα άλλο επιθυμητό τηλέφωνο, το οποίο συνήθως είναι αυτό της αστυνομίας.

  Η εξωτερική κάμερα πάντα συνδέεται με το εσωτερικό του σπιτιού με μια οθόνη η οποία καλύπτει την γύρω περιοχή και φαίνονται και τα μη καλυπτόμενα σημεία του σπιτιού. Βλέποντάς το σύστημα αυτό ο κλέφτης βρίσκεται σε μια κατάσταση ταραγμένη καθώς ο συναγερμός ενεργοποιείται αυτόματα και μπορεί να είναι πολύ μεγάλος σε ένταση.

  Στους επαγγελματικούς χώρους η μεγάλη πλειοψηφία τοποθετεί συναγερμούς σπιτιών και κρυφές κάμερες οι οποίες δεν φαίνονται αλλά καταγράφουν τα πάντα με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς θέλουν.

  Όλοι οι συναγερμοί μπορούν επίσης να δουλέψουν και με χειριστήριο το οποίο να είναι σε χρήση σε μεγάλη εμβέλεια και να εξυπηρετεί κάποιον αν είναι στον κήπο ή σε κάποιο εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Η RG ALARM εγγυάται την ασφάλεια του σπιτιού σας. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας!

  Συστήματα ασφαλείας για το σπίτι σας
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή