ΝΕΑ

  ΕΝΦΙΑ, Τεχνολογία & Εξωγήινοι  Μπορεί τα ΜΜΕ να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω των φορολογικών μέτρων που βαρύνουν το λαουτζίκο, ωστόσο μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δώσει απάντηση σε όλα αυτά που λέγονται και να ανατρέψει τα δεδομένα μια για πάντα.
  Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν καυτές πληροφορίες όσον αφορά τον γνωστό σε όλους ΕΝΦΙΑ. Μπορεί μέχρι τώρα όταν το άκουγες να έβγαζες σπυριά, πολύ περισσότερο όταν τον πλήρωνες, ΑΛΛΑ:
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!
  Ύστερα από ενδελεχείς έρευνες, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού που ξεπερνάει ακόμα και τις πιο αρρωστημένες φαντασίες.

  Έχεις αναρωτηθεί ποτέ που βρισκόμασταν πριν εκατό χρόνια και που τώρα τεχνολογικά; Τί σπουδαίο άλμα έχει κάνει η τεχνολογία, ενώ επί τόσους αιώνες κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου; Και απαντώ:
  Την τεχνολογία στη γη την έφεραν οι ε-ξω-γή-ι-νοι. Και όχι μόνο την έφεραν, αλλά την έβαλαν και μέσα στα σπίτια μας, και κοιμάται ανάμεσα μας στο κρεβάτι μας. Πού κολλάει αυτό με τον ΕΝΦΙΑ; Είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την καλπάζουσα εξουσία των  εξωγήινων μέσω της τεχνολογίας, κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσει το λαό από την υποδούλωση του στις εξωγήινες δυνάμεις, καθώς αναγνωρίζει τον κίνδυνο για μόνιμη ρομποτικοποίηση των πολιτών.
  Μάλιστα, εκεί που διάβαζα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μορφή pdf, μπανίζω το εξής:
  " Αντιμετωπίζει την τεχνολογία και τις καινοτομίες λελογισμένα"
  Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει;

  Και τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως όταν στήθηκες επί τρεισήμισι ώρες στην ουρά της τράπεζας περιμένοντας τη σειρά σου για να πληρώσεις την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ, γινόταν το "έλα να δεις" από κόσμο, γιατί ο κόσμος ήρθε και είδε, και τον είδες κι εσύ κι εκεί που κοιταζόσασταν ένα δάκρυ κύλισε, και μετά σφιχταγκαλιαστήκατε και χορέψατε το χειμωνιάτικο βαλς.. όχι! το ταγκό της ευτυχίας..όχι! Α ναι! το ταγκό των Χριστουγέννων!
  Ναι, καλά κατάλαβες! Ο ΕΝΦΙΑ κατασκευάστηκε για να ενώσει ξανά τον λαό
  μας. Εσένα με το διπλανό σου, τον παραδιπλανό με την πισινή, και τον μπροστινό με τη διαγώνιο. Στη χώρα της οικονομικής κρίσης που ταλανίζεται πολύ περισσότερο από την κρίση στις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων της, ως αποτέλεσμα της τεχνολογικής επανάστασης, και της ευρέως διαδεδομένης χρήσης κοινωνικών δικτύων, η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της για τη διατήρηση της ανθρωπότητας πάνω στη γη, και τη διαιώνιση του είδους.
  Και έτσι σε βάζει να πας στην τράπεζα χαράματα, να φύγεις μεσημέρι, πέφτει και το σύστημα σε στυλ και όλο χάλαγε τ' αμάξι ξαφνικά, κι έτσι αναγκαστικά θα κουβεντιάσεις, να γελάσεις, θα σπρωχτείς, θα ερωτευτείς, θα κοινωνικοποιηθείς τέλος πάντων, όπως έκανες τον παλιό καλό καιρό,
  σαν ανθρωποειδές προς ανθρωποειδές.

  Είναι ολοφάνερο ότι ο πρωθυπουργός μας ανοίγει ανοιχτά πόλεμο σε αυτούς που ζουν ανάμεσα μας.

  Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε πόσο παράτολμο μπορεί να είναι αυτό καθώς, οι εξωγήινοι έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, έχοντας χωθεί βαθιά στην εξουσία ως σύμβουλοι του Ομπάμα!
  Σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται Αποστολή για ταξίδι στην περιοχή 51, την οποία θα ηγείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ αναμένεται απάντηση απο την κυρία Μέρκελ, καθώς προσεκλήθη να συμμετάσχει στην αποστολή.

  Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πλήθος υποστηρικτών της Ανθρωπότητας διαγράφουν τους λογαριασμούς τους στο φέισμπουκ, ίνσταγκραμ και τουίτερ, ενώ ήδη μολυσμένοι απο τον μπλέ ιό των εξωγήινων κατευθύνονται
  προς το σύνταγμα. Γραφές του προφήτη Πιερ Κιλιφόρ ύπτανται τώρα πάνω απο τα κεφάλια των πεφωτισμένων επαναστατών, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες εικονογραφιμένες σελίδες με στρουμφάκια, αποδεικνύουν ότι η μετάλλαξη έχει ήδη ξεκινήσει, κάνοντας ακόμα πιο πιεστική την ανάγκη για άμεση δράση!
  Η πρόκληση είναι μεγάλη, και ο πρώτος διαστρικός πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών.

  Ανθρωπότητα Vs Εξωγήινοι!

  Έρχεται στις οθόνες σας...
  ΕΝΦΙΑ, Τεχνολογία & Εξωγήινοι
  • Σχόλια
  • Συνδέσεις
  Κορυφή